středa 22. července 2015

Atlantis shop

Atlantis shop

Kompletní vybavení pro správu dokumentů, archivace, prezentace, vizualizace a skartace. Náplně do tiskáren, inkoust, toner. Vazače, laminátory, řezačky . Kancelářská děrovačka se stabilní kovovou konstrukcí. Patentovaný ukazatel pro přesné vkládání papíru. Kapacita děrování až listů.


Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Výkonná kancelářská děrovačka pro profesionální použití Bezpečně aretovatelné posuvné pravítko s natištěným, dobře čitelným značením jednotlivých formátů . Zabudovaný přidržovač ramene umožňuje během nepoužívání děrovačku ukládat pro úsporu. Unikátní technologie Easy redukuje sílu potřebnou k děrování o. Děrovačka RAPESCO 820. Pryč jsou ty doby, kdy na trhu byl jen jeden typ tohoto. Praktické zajištění ve stisknuté poloze pro snadné ukládání.


Bloková děrovačka B 2- Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Kvalitní děrovačka s kovou protiskluzovou podstavou, která usnadní archivaci vašich dokumentů. Popis: Velká kovová děrovačka, starší typ, nepoškozená, . Hledáte-li děrovačku na papír za nízkou cenu, pak je pro Vás černá kancelářská děrovačka pro proděravění či listů od zn. Výkonná děrovačka s ergonomicky tvarovaným ramenem z litého kovu.


S dorazovou lištou pro děrování dle rozměrů DIN a aretačním tlačítkem pro zafixování. Koňská hříva Pomůcky: hnědý karton, , , , kancelářská děrovačka , vlna, případně kousek drátu V rámci cvičení je rozvíjen pinzetový úchop a natažení zápěstí. Výkonná kovová kancelářská děrovačka s posuvným pravítkem pro děrování formátů. Kovová děrovačka má kapacitu na listů a pohodlný zásobník, do kterého padají zbytky z . ECO děrovačka je tvořena více než z recyklovaným plastem.


Je vybavena bočním raménkem formátu. Cenově výhodná celokovová kancelářská děrovačka. Prodám novou a nepoužitou děrovačku na papír.


Atlantis shop

Dvojděrovačka SAX 30 průřeznost listů, černá. Barva: černá, Proděruje listů: 15. Materiál: ○ samotvrdnoucí hmota (hnědá) ○ lýkový provázek . Do této kolekce patří i elegantní děrovačka , která je zhotovená z pevného průhledného plastu s kovovými detaily v měděné barvě.


Doplňte ji o další kancelářské. Praktická děrovačka s více otvory ○ Vhodná pro všechny typy děrování ○. Sešívačky a děrovačky s variabilně nastavitelnými segmenty. Internetový obchod NEJCENY.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte . Kvalitní kancelářská designová děrovačka plastová s měřítkem středu a barevnými plastovými doplňky. Horní díl ergonomicky tvarovaný. Plastový příložník s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky