pátek 31. července 2015

Regály plzeň

Regály plzeň

Dodáváme policové, paletové, konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek. Dodáváme zejména policové a paletové regály na míru po celé ČR. Regály jsou snadno sestavitelné pomocí zásuvného systému. Specializujeme se na velkoobcho ale i maloobchod regály a regálovými systémy – regály policové, paletové, nerezové, pojízdné a další související sortiment a . Profi regály a dílenské vybavení PEMATROS. Vysoko zátěžové policové regály.


Regály plzeň

Nabízíme regály do prodejen, domácností využijte náš konfigurátor regálů. Sestavte si regálový systém podle vašich potřeb na eu-regaly. Jsou lehké, mají dobrou nosnost a. Police a regálové police koupit o objednat u OBI.


Regály od českého dodavatele regálových systémů a příslušenství regálů. Stovky realizací po celé ČR i ve světě. Moderní prověřené a řešení skladu.


Regály plzeň

Lehké, ale dokonale stabilní. Regály a regálové systémy do skladů, obchodů i archivů. Vše vám na míru přizpůsobíme, aby ani místečko nepřišlo nazmar!


HDF polic, s nosností 275kg na polici, konstrukce z pozinkovaného plechu, jednoduchá montáž a variabilita nastavení polic, vhodné do . Variabilní program CELLE. Nabízíme dřevěné, kovové nebo plastové regály , dále skříně, skříňové sestavy a úložné systémy do. Hledáte moderní regály či klasické police? Vybírejte na e-shopu KIKA. Pod Bručnou, Plzeň , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,.


Regálové systémy pro dílnu či garáž. Konzolový regály , které si můžete sestavit z jednotlivých prvků různých délek. Skladem, prodej regálových systémů po celé . Zajišťuje rovněž odbornou . Velkosériová kovovýroba na zakázku vč.


Zpracování plechů, trubek a profilů na CNC strojích, laserové řezání trubek a plechů, . Levné poličky, regály a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Ve spolupráci se Středním odborným učilištěm stavebním, Plzeň , Borská nabízíme žákům 1. Výroba, dodávka, montáž, servis. Levné kovové regály , zařízení včetně příslušenství, skladové systémy, vybavení skladů.


Bezpečnost, kvalita, servis. Plastové prepravky, šatňové skrinky a kovový nábytok. Naše společnost je rodinná firma s dlouholetou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky