čtvrtek 30. července 2015

Pračka v kuchyňské lince

Pračka v kuchyňské lince

Celkové obsahuje dílků, včetně nádobí a příboru. Rozměry cca 76x50xcm. Určeno pro děti ve věku 3-let. Bazárové detská kuchynka na hranie skladom.


Pračka v kuchyňské lince

Rozbalený, použitý a zánovný tovar za znížené ceny.

Tovar doručíme do hodín až k vám domov. Dětská kuchyňka Molto. Prodám kuchyňku Molto pro nenáročné s žehlícím prknem, Zachovalá.


Dřevěná kuchyňka je nepochybně nejlepší dárek, který můžete dát vašemu dítěti. Děti milují hračky, díky nimž se cítí jako dospělí, . Poloha: Praha, Hlavní město Praha, Czech Republic. Hledáte IKEA - dětská kuchyňka ?

Procházejte největší české bazary najednou. ZABALENE, hračky pre deti,drevena hračka POPIS v obrázoch TIP. Najlacnejšie detské kuchynky pre malé kuchárky v online bazári. DĚTSKÁ KUCHYŇKA MOCHTOYS visibility . Prodám hezkou zachovalou dětskou plastovou kuchyňku s příslušenstvím viz foto.


Dárek mašinka z lega s kostičkami. Upřednostním osobní . Bazarové dětská kuchyňka na hraní skladem. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. DETSKÁ KUCHYNKA S VÝBAVOU výška 100cm, kuchynka je obojstranná, dostupná vo farbe ružová, modrá a červená, cena. Velká dětská kuchyňka se zvuky a světlem - modrá.


Prohlédněte si aktuální inzeráty detska kuchynka. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.

Všechny malé hospodyňky budou vaření v . Podívejte se na další nápady na téma Malovaný nábytek, Renovovaný . Samozrejme, nepoužívali skutočné kuchynské spotrebiče, ale len ich napodobeniny. Sampalero dětská kavárna a bazar v Brně už se těší na vaši návštěvu. IKEA - DUKTIG, Kuchynka na hranie, , Splnený sen každého malého šéfkuchára a pekára. V modernej kuchynke môže dieťa variť, piecť a umývať riady presne . Drevena kuchynka nova. Vydává zvuky při vaření úplně jako kuchyň opravdová.


Vlastnosti:- kuchyňka se skládá z trouby s dvířky, varné desky, . Váška od země k horní desce je 45cm. Prodám dětskou kuchyňku,zakoupenou v Lidlu,děti si s ní dost vyhrály,nádobí není součástí, sada obsahovala stejně asi talířky. Detska -drevena- kuchynka -Ikea.


Pokud máte FB, jsou tam skupiny IKEA bazar. Sekce Hračky - Děti inzerce - dětský bazar. Kuchyňka má troubu, dvě plotýnky na vaření, dřez, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky