pátek 24. července 2015

Sleep well mikroflanel

Sleep well mikroflanel

Celoplošný květinový vzor na fialovém podkladu umocní odlesky samotného materiálu. Vaše postel se promění v oázu klidu a harmonie, kde se vám bude . Povlečení Sleep Well mikroflanel. Promiňte, nemáte oprávnění k prohlížení této stránky.


Sleep well mikroflanel

Deka SLEEP WELL MIKROFLANEL uni hladká - Deky, Naše deky se na první pohled. Extra měkká přikrývka z mikroflanelu. Provedení - barevná imitace ovčí vlny, svrchní strana tištěné mikrovlákno s flanelovou úpravou.


Příjemná na dotek, velmi . V našem e-shopu nabízíme prostěradla od známého výrobce Sleep Well. Prostěradlo mikroflanel oranžová grep SLEEP WELL. Velmi teplé a hebké povlečení z nejnovějších materiálů. Mikrovlákno, mikroflanel , mikroplyš sleep well.


Obliečky z mikrovlákna a prestieradlá z mikrovlákna SLEEP WELL. Ak hľadáte jemný a zároveň hrejivý materiál, naše plachty sú pre Vás tou pravou voľbou. Farebné prestieradlá sú vyrobené z veľmi príjemného mikroflanel.


Veškeré informace o produktu. Deka z mikroflanelu v oblíbených barvách. Deka mikroflanel SLEEP WELL 150x2- tmavě hnědá. Všetky informácie o produkte.


Sleep well mikroflanel

PMF postěradlo SLEEP WELL Mikro - FLANEL PMF postěradlo SLEEP WELL Mikro - FLANELRozměry 140x2Barva Oříšková Složení 1 polyester . Značkové POVLEČENÍ SLEEP WELL. Nejvýznamnější výhodou mikrovlákna je, že díky velmi jemné struktuře umí udržet . Ačkoli toto slovo pochází z východu, samotná mandala je nad kulturním . S nádechem gotiky vám nabízíme hebké povlečení z mikroflanelu SLEEP WELL ? Kontrastní barevné kombinace s . Je hebké, hřejivé, měkké a příjemné na omak. This product is no longer in stock. Vynikající hřejivé vlastnosti, heboučké a příjemné na dotek.


Rychleschnoucí, nepouští vlákna, snadno udržovatelné. Napínací prostěradlo z mikrovlákna Sleep Well. Elegance tmavé barvy a hravost náhodné . Popis: Rozměr 150x200cm, hebká a měkká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky