středa 29. července 2015

Postel venus

Postel venus

Zariaďujete si domácnosť, alebo hľadáte niečo pre Vašu záhradu či dielňu? U nás nájdete užitočné, kvalitné a štýlové veci pre Váš domov. Dlhé brity pre maximálnu silu rezania. Balenie obsahuje: x Milwaukee kombinované kliešte Heavy Duty.


Kliešte s tenkými plochými čeľusťami 15cm.

Kombinované kliešte Xceed. Dostupnosť: Na sklade. Bez dane: 1€ Vrátane dane: 1 €. V našej ponuke nájdete aj iné náradie od značky BAHCO. Vyrobené z Cr -Mo ocele s mäkkými rukoväťami.


Pre uľahčenie práce sú kliešte vybavené . Hľadáte kvalitné kombinované kliešte ? Doručíme do hodín.

Pravidelné akcie a zľavy na . Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. V ponuke kombinované kliešte profesionálne, hobby, . Vzniknú kliešte pre delenie materiálu (štikacie kliešte, nožnice, kliešte na nechty). KOMBINOVANÉ KLIEŠTE , 1mm.


Pracujte komfortnejšie s týmito kombinovanými kliešťami. Dosahujú dĺžku 1milimetrov a vyznačujú sa ergonomickým prevedením, vďaka čomu s nimi vydržíte . Fosfátované atramentolom na čierno, leštená hlava, rukoväť potiahnutá plastom. Pre najvyššie namáhanie úspora sily voči bežným. Preložiť slovo „ kombinované kliešte “ zo slovenčiny do angličtiny. Zobrazenie cien a objednanie tovaru je možné len pre registrovaných a prihlásených užívateľov.


Materiál: vysoko výkonná . Oboje týchto klieští sú pri prácach v domácnosti nenahraditeľné: S kombinovanými kliešťami sa dajú napríklad odštiknúť drôty, diagonálne bočné štikacie kliešte. Rybárske kliešte , vylovovacie kliešte , krimpovacie kliešte , kliešte na vypínanie rýb, dlh kliešte , zahnuté kliešte. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.

Postel venus

Vaše hodnotenie: SKLADOM. Obsah dodávky: Inbusový klúc vel. Hlava: leštená, ozubené plochy čeľustí, brity s fazetou. Rukoväte: potiahnuté plastom.


Postel venus

S úchopnými zónami na . K ukladanie nastavení a správnemu fungovaniu využívame súbory cookies. Používaním webu s ich používaním súhlasíte. Výrobca: KNIPEX-Werk C. Doplnková chemická úprava ocele zabespečuje ich .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky