čtvrtek 17. prosince 2015

Sedací souprava niagara

Sedací souprava niagara

Sedět se dá na lecčems. Ovšem na této luxusní rohové sedačce jste určitě ještě nikdy neseděli. Sedací souprava Niagara je . Je kvalitní, je pěkná, je příjemná - co více si ještě přát? Lůžko měří 1centimetrů x 2. Výrobce na pérování použil velice kvalitní pružiny . Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první! Je velmi pohodlná a zároveň praktická.


Sedací souprava niagara

Na pružinách falista. Tato rohová sedací souprava zaujme především ty, kteří mají rádi elegantní styl ve spojení s jednoduchostí. Výplň tvoří kvalitní PUR pěna a pružiny Faliste. Perfektně zpracovaná sedací souprava s kvalitním rozkládáním a úložným prostorem. Na sedací soupravě jsou.


Kvalitní potah pohovce dodává dlouholetou . Praktické, čalouněné opěrky na ruce, zajistí pohodlný . Kostra sedací soupravy je vyrobena z měkkého a tvrdého dřeva (dřevotříska). Rozkládací s úložným prostorem na pružinách falista. Levé nebo pravé proved.


Sedací souprava niagara

Sedačky a další sedací nábytek na SEDI. Hladké jednoduché linie podtržené kovovými nožičkami. Rohovka je rozkládací s úložným prostorem. Moderní rohová sedací souprava NIAGARA.


Elegantní rohová sedačka vynikne jako v moderně, tak i klasicky zařízeném obývacím pokoji. Jednoduchým pohybem sedačku rozložíte, čímž vznik . ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA NIAGARA Pohodlí za skvělou cenu! Rozměry pohovky: : hloubka cm. Wymiary foteli: Šířka 83cm. Tkanina jako hlavní foto:.


Sedák a opěradlo jsou vyplněny polyuretanovou pěnou. Obsahuje trojsed a dvě křesla. Rohová rozkládací sedací souprava NIAGARA Atlanta šedá. Trénujte sedy a lehy v maximálním pohodlí.


Nádherné sedací souprava se dřevem změní váš pohled na okolí. Má praktický úložný prostor a . Kč výběr potahových látek na prodejně. Plánujete nákup nové sedačky, ale nevíte, pro který typ se rozhodnout? Ideální volbou je rohová sedací souprava.


Díky jejím vlastnostem se totiž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky