úterý 12. ledna 2016

Palanda elko

Palanda elko

Tato moderní palanda Domino, ze smrkového masivu, je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva. Je to ideální produkt pro všechny,. Palanda elko nízká - Katalog. Postel pro matrace 90x200cm - 2ks. Rošty nejsou součástí postele.


Cena postele je včetně roštu, který není nutno objednávat a bez doplňků. K posteli si vyberte prosím aj typ rebríka. Cena rebríka je platná iba pre objednávku s posteľou.


Základné prevedenie je prírodné. Akční cena se nevztahuje na atypy a. Nábytek Pohodlí Dvorská ulice 92 Humpolec. VÝROBA VŠECH ROZMĚRŮ I ATYPŮ. Výroba palandy pro rozměr matrace 90x2cm. Pre rozmery matraca 90×2cm.


Možnosť voľby rebríka a typu zábrany. Výber morenia podľa vzorkovníka. Zľava na prevedenie buk,. Jedná se o přídavné nohy pro palandu elko.


Výška těchto samotných zvyšujících prvků ze smrkového masivu je 118cm. Je možné je namořit do jedné z mnoha . Přímo vyrábíme, dopravu máme zdarma o víkendu. Nabízíme výběr smrkového masivu nebo z bukového masivu v cinkovaném provedení. Nakupujte výhodně s eMimino.


Palanda elko

Noha má masivní profil× mm. V krásné posteli se zdají jen krásné sny. Domestav palanda elko nízká - smrk za výhodnou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky