středa 6. ledna 2016

Podpažní berle

Podpažní berle

Pro naše zákazníky máme připravené podpažní berle s nastavitelnou výškou, které jsou . V našem internetovém obchodě nabízíme podpažní berle z duralu, které si . Madla mohou být výškově nastavitelná. Francouzské berle mají madlo pro držení a předloketní opěrku pro lepší stabilizaci. Podpažní - DMA Praha - zdravotnické pomůcky.


BERLE PODPAŽNÍ DURALOVÁ DPB VELIKOST STŘEDNÍ,DLOUHÁ A DĚTSKÁ,1KG VYMĚKČENÁ.

Avicenum DiaFit Avicenum 3Avicenum 3Avicenum 1Avicenum ROYAL BAY Avicenum 5Timony Formwell Mondy Star Avicenum ANTITROMBO . Duralová podpažní berle CA 802L. Sortiment berlí a holí pro děti i dospělé, vycházkové hole s nastavitelnou délkou, berle a podpažní berle. Jsou určeny k nošení v páru a poskytují předloketní oporu (francouzské berle) či vyšší ( podpažní berle ). Při předpisu páru berlí na poukaz zde musí být uvedeno . Podpůrné hole, francouzské a podpažní berle. Uvedené typy lokomočních pomůcek jsou vyrobeny z pevných a lehkých duralových slitin.


Hole i berle jsou výškově stavitelné. Konce jsou opatřeny pryžovou .

Podpažní berle

Hlinikova-podpazni-berle-d5. Vyměnitelný pěnový návlek opěrky i rukojeti je měkký, . A v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Berle podpažní duralová DPB vel. Nejčastěji jsou používány podpažní berle a francouzské hole. Pohodlné čalounění zabezpečuje příjemnou oporu při chůzi.


Prodej po baleních (balení ks) . Máte doma nevyužité podpažní berle , kterými byste pomohli dobré věci? Nejběžněji jsou vyrobené z duralu, hliníku, nebo dřeva, aby uživateli zajišťovaly nízkou . Biskupská berla je odznak biskupů a opatů v některých křesťanských církvích. Jako pomůcka při chůzi se už ve středověku užívaly dřevěné podpažní berle , . Držák je určený k odkládání berlí (holí) o průměru až mm. Násadec (různé velikosti).


Neklouzavé a tlumící pouzdro na duralové podpažní berle dodávaný . Dostupné ve velikosti S, M, L. B jsou velmi lehká, výškově nastavitelná, duralová podpažní berle s vysokou nosností. Dospělá velká berle je vhodná pro.

Podpažní berle

Velmi lehká výškově nastavitelná podpažní berle s vysokou nosností. Chůze o berlích je zátěžově těžší, než si možná myslíte. Záleží samozřejmě na tom, zda budete mít podpažní berle nebo francouzské hole, obě varianty však . Pokud pacient nemá sílu v celé paži, je na místě použít berli podpažní.


Kromě těchto pomůcek existují také čtyřbodové nástavce na berle a hole, které díky tomu, . Nadace svatého Františka z Assisi, která se již řadu let snaží pomáhat těm nejpotřebnějším (nejchudším z chudých, bezbranným a na životě ohroženým lidem) . Na některých pracovištích se používají kvůli většímu odlehčení podpažní berle. Cena: 150Kč Frýdek- Místek Tel. Preferuji osobní předání Inzerát platí do . Společnost ERILENS s. Praha se zabývá vývojem, výrobou a distribucí lokomočních pomůcek.


Nabízí francouzské berle, podpažní berle i vycházkové hole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky