pátek 30. prosince 2016

Nábytková noha

Nábytková noha

Hranatá kovová nábytková noha v bílé barvě průřezu 25xmm s robustní základnou a sp. Nábytková noha hranatá 25x25x100mm, černá . Nákup bez rizika: dní na vrácení. V nabídce najdete také samostatné nábytkové nohy určené pro jídelní stoly, konferenční stolky, postele, ale . Nerezová nábytková noha. Hettich Vyrovnávacia . Výška 1mm, průměr mm.


Nábytková noha

Hranatá nábytková noha v nerezovém provedení se vyrábí v délkách 6 1a 1mm. Délka je udávaná včetně kování, které je součástí nohy. Upozornění: při použití výškově stavitelných šroubů je max.


Can´t you pick up the goods? Do you prefer delivery orders up to you? We will deliver the ordered goods within hours.


Jedná se zejména o vestavěné skříně, systémy kování vestavěných . GTV nábytková noha d-1chrom. Dostupné Odesíláme během pracovních . Balení obsahuje ks. Na nábytkových nohách sme schopní pozmeniť hocičo, ich priemer, výšku alebo aj vzor!


Môžete prosiť s kohútikom hocijakej veľkosti alebo bez neho! Použitelná vpravo i vlevo. Včetně plastového závitového kluzáku. Materiál: bukové dřevo.


Vyberte si provedení výrobku: . Cena včetně šroubu M8. HETTICH 92068nábytková noha KALEO SQN 46x46x1mm. Základná cena za MJ bez DPH. NÁBYTKOVÁ NOHA -NA2 Slovensko.


Možno Vas zaujme aj nasledujúci produkt. Pridať do porovnania Quickshop . Nohy, klzáky a kolieskaNoha nábytková3020. Preložiť slovo „ozdobná nábytková noha “ zo slovenčiny do angličtiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky