čtvrtek 22. prosince 2016

Sešívačka s dlouhým ramenem

Sešívačka s dlouhým ramenem

Informace produktu 4střední sešívačka s dlouhým ramenem. Novus B- sešívačka s dlouhým ramenem - na listů. Sešívačka s dlouhým ramenem pro formáty do A2.


Hloubka vkládání papíru 3mm. Nastavitelné dorazy pro přesné nastavení . Celosvětový distributor kancelářských potřeb. Kvalitní kancelářská sešívačka s prodlouženým posuvným ramenem pro sešívání velkých formátů a sešívání uprostřed dokumentu.


Kovová mechanika, plastový . Maximální výkon listů. Speciální sešívačka pro šití větších dokumentů. Spolehlivá kovová mechanika a kvalitní plast. Hra s tvary gotických liter vede k uvědomění siprostorovosti Pisanellova.


Stav produktu: Nový produkt. Kancelářský sešívač s dlouhým ramenem. Celokovová sešívačka pro hřbetní sešití různých formátů. Zarážku lze nastavit od formátu Apo formát A2.


Plnění shora, spodní část je potažena gumou pro . Raménko 30cm opatřené pravítkem. Robustní konstrukce sešívačky . Pouze uzavřené sešití dokumentů. Sháníte černé sešívačky s dlouhým ramenem na listů Leitz za příznivou cenu?


Více nehledejte a nakupte u nás v eshopu! Doručení kamkoliv v rámci celé . Produkt je balen po ks. Možnost otevřeného sešívání. Popis: Železná sešívačka s dlouhým ramenem.


Profesionální a elegantní spisová sešívačka. Cena platná pouze v eshopu. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem. Kvalitní výkonná sešívačka pro sešívání velkých formátů a sešívání uprostřed dokumentu.


Pro sešívání velkoformátových dokumenty s hloubkou vkládání až 3mm. To ale neznamená, že i ti, kteří se s AutoCADem setkávají denně, by se nemohly dozvědět něco nového. Základy práce v programu AutoCAD. Dlouhé rameno se stavitelným dorazem, využijete například při sešívání papíru formátu Av polovině. Otevřené a zavřené sešívání.


Dostupnost: Dostupnost dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky