pondělí 26. prosince 2016

Matrace relax

Výroba a predaj matracov na mieru rôznych typov. Ortopedické matrace z kvalitných PUR pien rôznej . Výška matrace s potahem cca 16cm, nosnost matrace 120kg. Tvrdá a prodyšná matrace s deskou z kokosových vláken. Kvalitní sendvičová matrace s použitím HD PUR pěny. S anatomickými zónami, které mohou napomoci k lepšímu prokrvení kůže během spánku.


Máte vybrané filtry: Relax. Postel je vyrobena z masivu borovice o síle cm. V tejto kategórii sú zaradené matrace s . Je vzdušná, masážní a skvěle. Taštičková matrace Relax složená z Visco pěny a PUR (polyuretanové) pěny.


Jádro této matrace tvoří deska vyrobená z vysoce elastické PUR pěny o vyšší objemové . Pěnová matrace RELAX BASIC nabízí tělu vysoký komfort ležení. Matrace Relax 180x2cm. MATRACE RELAX ČERVENÁ SKLÁDACÍ. Novinka Akce top produkt . Pratelný potah s extrakty Bamboo.


Matrace relax

Možnost výběru tuhosti ložné plochy mezi měkčí a tužší minimalizuje . Vysokogramážová jemně profilovaná sendvičová matrace ze studených HR pěn bez lepení. Nosnost 1kg, výška 1cm. Relax je vhodná pro běžné použití nenáročným zákazníkem.


Sendvičová matrace RELAX. Výrobce: MPO Trade Model: RELAX Dostupnost: Skladem - expedujeme do pracovních dní. Tuto sendvičovou matraci tvoří . Jedinečnost matrace podtrhuje potah Fusion s obsahem stříbra a uhlíku, které potlačuje rozmnožování mikrobů v lůžku a díky termoregulačním . RELAX je matrace určena pro komfortní spánek, který vám poskytne regeneraci i relaxaci.


Matrace relax

Paměťová pěna tvarovaná do nopů masíruje svaly, ulehčuje tlaku. Masážní chrániče pro zvýšený komfort a hygienickou ochranu matrace. Jádro tvoří deska z kokosového vlákna ošetřeného přírodním latexovým mlékem a dva typy kvalitních. Potah zajišťuje vysokou . Nová postel z masivu borovice o síle mm.


Postele jsou lakovány dvakrát bezbarvým ekologicky a zdravotně nezávadným lakem. Středně tvrdá masážní matrace sendvičového typu s nezaměnitelným vzhledem a vlastnostmi. Relax oboustranná Tato velmi kvalitní matrace je složená ze vrstev PUR pěn různých tuhostí. Neriskujte poškození Vaší matrace , která stála tisíce kourn. Je to jednoduché a vyjde Vás to pár set kourun.


Jedná se o kvalitní výrobek z evropské dílny. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky