úterý 20. prosince 2016

Danpol matrace

Danpol matrace

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Máte vybrané filtry: Danpol. Cenu této položky jsme pro Vás snížili o -. Položka je ve slevě - . Matrace do ohrádky 150x150cm. Molitanová matrace do kočárku nebo kolébky s vrstvou pohankových lusků pro větší pohodlí, zdraví a komfort miminka. Složení potah: 1 bavlna, lze prát v pračce.


Danpol matrace

Díky této vrstvě je matrace. Tradičními pěnová matrace značky Danpol. Bavlněný obal lze sundat. Atestováno státním hygienickým ústavem.


Pěnová matrace do kolébky s vrstvou kokosového vlákna, pro zdravé spaní vašeho dítěte. Penový matrac s vrstvou kokosového vlákna, pre zdravé spanie vášho dieťaťa. Zloženie vrstiev: cm. DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 500KČ SUPER CENA - VÝPRODEJ ! Klasická dětská pěnová matrace do postýlky z tvrzeného molitanu s bavlněným obalem.


Expresní doručení a nejnižší ceny! Vše pro vaše ratolesti na jednom místě. Polyuretanová matrace do postýlky s bavlněným potahem na zip. Potah je snímatelný, prošívaný. Materiál je lepší než pěnový molitan.


Balení obsahuje ks tenisáků. Výrobek slouží ke sportovním účelům. Tenis je známá a populární hra, kterou mohou hrát dva nebo čtyři hráči (dvouhra čtyřhra). DANPOL Cestovní matrace 1x cm Vlastnosti: - matrace je ideálním doplňkem do cestovních postýlek, ale i klasických dřevěných postýlek o vnitřním.


Danpol matrace

Danpol matrace 120x60xEco komfort kokos-pěna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky