neděle 25. prosince 2016

Postel vanda

Postel vanda

Postel Vanda s úložným prostorem a výklopnými rošty. Dvoulůžko s úložným prostorem s výklopnými rošty v ceně. Přidanou hodnotou je její úložný prostor na peřiny a polštáře. VANDA zútulní každou ložnici.


Postel vanda

Postel má polohovatelný rošt, který je ovládám . Trendy postel , která vás ohromí nejen svým moderním designem, ale i svou praktičností.

Je potažena látkou v designu Loft Grey. Její velkou výhodou je výška. Postel z borovice pro spokojený a zdravý spánek. Kvalitní dvojlůžková postel vyrobena z celomasivního.


Možnost objednání letiště Vanda Lux se zvýšenou nosností do 1kg, viz související zboží. Dřevěná postel Vanda - masiv. Postel je vyrobena z vyschlého borovicového dřeva.


Postel vanda

Lakována ekologickým a netoxickým lakem. NEW YORK postel 160x2cm.

Dětská postel je vyrobena ze dřeva, které může být v přírodní barvě (ošetřeno bezbarvým ekologickým lakem), mořené v odstínech olše či dub, v povrchové . Hledáte kvalitní jednolůžkové postele? Jednolůžková postel Vanda by mohla být to pravé. Jsme přímo výrobci kvalitních jednolůžkových postelí z masivu. Super nabídka - postel Vanda 160x2s elektrickými rošty ! Má jednoduchý vzhľa zaujímavo kombinované zadné čelo.


Tato kvalitní jednolůžková postel je vyrobena z celomasivního borovicového . Postel s přistýlkou z masivu borovice je vyrobena z materiálu o síle 6cm,což zajišťuje vysokou stabilitu a pevnost konstrukce. Vyrobeno z kvalitního dřeva první . Při objednávce prosím vyberte požadovaný rozměr. Materiálem je masiv smrku, dubu nebo buku. Akční cena: Čalouněné dvojlůžko s úložným prostorem Vanda Doprava zdarma:. Luxusní masivní postel české výroby elegantního designu s čalouněným čelem vyniká kvalitou materiálu i zpracování.


Manželská postel s jemně prohnutým čelem dodávána s matracemi a úložným prostorem. Praktický úložný prostor šetří místo v ložnici, stačí jednoduše vyklopit . Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Lyoneta, 120x20 bílá INTENA. Vrátenie tovaru do dní.


Ložní povlečení 1 bavlna.

Rozměr poilštáře 90x7 rozměr peřiny 140x200. Zapínání zip, nebo knoflík. Vyznačuje se moderním elegantním designem. Navštivte nabídku Jamall.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky