čtvrtek 2. října 2014

Sedací vak london

Sedací vak london

Moderný sedací vak s krásnym fotomotívom Londýna. Tvar vaku si ľahko prispôsobíte pre sedenie, ležanie alebo hranie sa. Má nižší posed a je velmi pohodlný. Lze ho otočit na výšku jako křeslo nebo . Designový sedací vak LONDON je novou a jedinečnou komfortní možností odpočinku a relaxace. Předností těchto designových vaků je použitý materiál z PVC . Moderní sedací vak s krásným fotomotivem Londýna.


Sedací vak london

Libovolná možnost měnit si barvu pytle dle nálady a prostředí, stačí jenom otočit stranu sedacího vaku. Znaèkové sedací pytle a vaky RIZAR, jsou jedineèným módním hitem, který nemùže chybìt v žádném moderním bytu nebo domu. Okamžitì si ho zamiluje celá . Uvelebte do sedacího vaku, ve kterém se budete cítit, jako byste v něm měli být už odjakživa. Je příjemným společníkem na lenošení, povídání si s přáteli,.


Přestože leží na zemi, zaručeně vám sednou. Dizajnový sedací vak je z nepremokavého polyesteru s anglickým vzorom, dodávaný bez podnožky. Z druhej strany je polyester čiernej farby. Oproti té pravé však nebude vůbec deštivá. Sedací vak London Evergreen House London online nákup, kousků.


Sedací vak london

Sedací pytel BeanBag Design Londonl, designový sedací vak BeanBag London s popruhy. Výběr z mnoha stylových a originálních motivů. Sedací pytle Beanbag London mají větší rozměr 189x1a popruhy pro fixaci tvaru, potisk designového sedacího vaku je z obou stran, potah je vyroben z . Jedině u nás můžete mít sedací pytel dětský se super slevou ještě dnes. Na internetu najdete široký výběr sedací.


Možno ho otočiť na výšku ako . Náplň pytle je z polystyrénových kuliček o objemu 200l. Potah si můžete vybraz z mnoha odstínů. Chcete, aby váš domov bol pohodlnejší, a to nielen . Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail? Originální sedací pytel nabízíme v moderním barevném provedení.


Hodí se do každého dětského nebo studentského pokoje. Nabízíme kvalitní vaky různých rozměrů i motivů. Každý sedací vak z naší nabídky má důkladné dvojité prošití a luxusní zpracován. Další Bytové doplňky značky BeanBag nakupujte výhodně na lypo.


Světle modrý sedací vak Evergreen House Comfy. V ponuke v látkach podľa . Bílý sedací vak London Evergreen House Paris.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky