pátek 30. ledna 2015

Dreveny pristresek

Dreveny pristresek

Použitým materiálem je smrkové, . Nejčastěji se používá pro zaparkování auta nebo jiných . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dřevěný přístřešek. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . V katalogu nemáme podrobnější informace o dreveny pristresek na auto. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Zadní a boční stěny jsou dřevěné, zcela uzavřené.


Přední strana je otevřená. Ocelová konstrukce je žárově . Tento přístřešek na jedno auto je vyroben z hoblovaného jehličnatého dřeva chráněného tlakovou impregnací před povětrnostními vlivy. Abrick Hájovna zvieratiek. Speciální konstrukce bez klasických nohou - vzdušná a kvalitní ocelová konstruKce.


Prestižní přístřešek na auto s moderní plachtou. Pro zapálené ekology či příznivce dlouhodobých finančních úspor je potom jasnou volbu dřevěný přístřešek se solárními panely. Kromě standardních rozměrů . Přístřešky na dřevo již za necelých 1. Vyrábíme sériově i na zakázku pergoly, altány, garážová stání, zastřešení terasy, zahradní nábytek, dřevěné ploty a dřevěné hračky. Pergoly, altány, garážová . Jednoduchá dřevostavba postavená na pozemku p. Realizováno v listopadu . Výroba dřevěných zahradních přístřešků pro soukromého investora.


Dreveny pristresek

Dřevěný zahradní přístřešek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Podobné fráze: pristresek na drevo dreveny, dreveny pristresek na popelnici, dreveny pristresek na naradi zahradni, pristresek na auto, pristresek na . Půdorysný rozměr: 267x382cm. E-shop - skleníky z polykarbonátu, zahradní skleníky, pařníky, foliovníky, zahradní pavilony, vchodové stříšky, zastřešení parkovacích míst, car porty, zahradní . Momentálně zde nejsou žádné inzeráty, které by odpovídaly zadaným kritériím.


Zkuste prosím trochu zobecnit Vaše hledání - např. Tato akce zahrnovala návrh jednoduchého zastřešení pro dvě parkovací stání na pozemku investora. Každý kus je originál a unikát.


Prohlédněte si ručně vyráběné figurky. Působnost: Olomoucký kraj. V Rožné na Žďársku hořel dřevěný přístřešek u domu, požár někdo možná úmyslně založil. V úterý v 1hod přijala obsluha linky tísňového volání .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky