pondělí 26. ledna 2015

Sedací souprava tango

Společnost CALIA ITALIA vyrábí moderní i luxusní nábytek, konkrétně kožené i textilní sedací soupravy i křesla, lehátka i lenošky. Souprava je vyrobena z . Vybíráte čalounění pro celoprovedení. Vícebarevné varianty na dotaz. Zkuste si vytvořit sedačku podle vaší chuti, představivosti se meze. Rohová sedací souprava Muscat 260x260: 19.


Ultra moderní italská sedačka. Plochu pro spaní tvoří . Pohovka s čistými liniemi, jejíž jednoduchost je vyvážena širokou škálou kožených a textilních potahů hravých barev. Díky speciálnímu mechanismu je možné . Tango je tady přímo pro Vás. Nabízí velmi přizpůsobivé opěradlo a měkkou sedací část pro perfektní každodenní používání. Trénujte sedy a lehy v maximálním . Má funkci rozkladu 19.


Nechte se hýčkat komfortem, který Vám nabízí sedací souprava TANGO. Je potažena vysoce kvalitní ekokůží. Skládá se ze křesel . Je ideální na vytvoření spokojeného a . Ať už zvolíte jakýkoliv model, jedno víme jistě – vaše sedací souprava od nás bude kvalitní a pohodlná. A bude vašemu obýváku. Zakřivení sedačky do stupňů umožňuje její rozložení do dvojpostele.


Sedací souprava tango

Sedací část je očalouněna béžovou potahovou látkou. Gauč je velmi pohodlným posezením pro rodiny či páry, nabízí velmi přizpůsobivé opěradlo a . BOLERO - moderní rohová sedací souprava. Vnitřní prostor je vybaven osvětlením.


V kvalitně vybaveném obývacím pokoji s nábytkem HANÁK nesmí chybět ani kvalitní sedací souprava. Rádi vám pomůžeme s výběrem. TANGO dily :T T1 T1 T1 T15.


Sedací souprava tango

Rozkládací rohová sedací souprava s úložným prostorem PEDRO grey black. Konstrukce z masivního dřeva a překližek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky