pondělí 19. ledna 2015

Travnikovy lem

Pokud toužíte po jednoduchém a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras, potom TRÁVNÍKOVÝ LEM bude pro vás tou. Plastový travní lem , nebo-li neviditělný obrubník, je řešením Vašich potíží. Zabraňuje prorůstání kořenů i . Jeho tvar a malá délka umožňují tvořit lemy rovné i . Trávníkový lem je určen pro dělení trávníkových ploch od záhonů, vymezení prostoru pro stromy apod.


Vkusný vzhľa ktorý nevytŕča nad úroveň ohraničenej plochy má aj praktickú stránku.

Travnikovy lem

Z trávnikového prírodného lemu môžete poskladať . Z trávníkového lemu můžete poskládat atraktivní . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Betónový trávnikový lem na ukončenie plôch trávnika. Trávnikový lem sivý 22x12xcdoručenie domov alebo na predajňu. DOPRAVA spediční službou, možná dobírka ODBĚRNÉ MÍSTO Jihlava.


Diton trávníkový lem dub 25x12x5cm z produktové řady Linie dřeva ve vzoru DUB. Obrubníková palisáda odděluje trávník od rostlin v zahradě, cest, obruba záhonů, chodníků, stromů, keřů.

Odolná vůči UV záření, proti vlhkosti, plísní a hub. Zahradní trávníkový lem z kvalitního plastu pro zakládání záhonků, jednoduše oddělíte záhonky od cestiček nebo trávníků. CSB - TRÁVNÍKOVÝ LEM. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu.


Praktické a trvácne betónové lemy pre oddeľovanie trávnika od kamenných a kôrových drtí, dostupné v troch povrchových úpravách. Palisády, obrubníky, travní lemy. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Travní lem ratan - barva šedá. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Záhradný trávnikový lem z kvalitného plastu pre zakladanie záhonov, jednoducho oddelíte záhony od cestičiek alebo trávnikov. Jednoduchá montáž a trvanlivý materiál. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Betonový zahradní prvek PRESBETON. Perfektní pro olemování (květinového) záhonu.

Prezri si u nás travnikovy lem a porovnaj ceny v 10. Přidat na seznam přání. Počet hodnotení: Napísať recenziu. Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč.


Travnikovy lem

OBRBPlastový obrubník k neviditeľnému ohraničenie alebo zakončenie trávnika pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky