pondělí 19. ledna 2015

Narcis bílý

Narcis bílý

Kvete v březnu až květnu. Nádherně vonný, nenáročný narcis , v minulosti hojně pěstován na venkovských zahrádkách a také. Hydrangea paniculata Bombshell, Position: full sun or partial shade Soil: moist, well-draine moderately fertile, humus-rich soil Rate of growth: fast-growing . Pochází z oblastí kolem Středozemního moře . Dle květomluvy bílý narcis znamená: Vynikáš hrdostí. Nederlands : Witte narcis, Dichtersnarcis .

Vytrvalá bylina se 4-listy z jedné cibule. Květy vonné, jednotlivé. Původní v jižní Evropě,. Rajčeti, pořízeno 30.


Několik fotek ze slovinských Karavanek (součást Alp), kde jsou na jaře svahy hor pokryty snad milióny rostlin narcisů . Amaryllidaceae - amarylkovité. POPIS: Víceletá bylina přezimující podzemními . Narcissus poeticus - narcis bílý.

Narcis bílý

Mapovanie výskytu na Slovensku. Share your opinion and get rewarded just like gebena. to start earning now! Má mírně se překrývající čistě bílé okvětní lístky a drobnou žlutě oranžovou . Ušetříte: Kč s DPH. Momentálně nedostupné.


Rozměr: stopka 30cm, květy v. Tento výrobek lze užít jako obal i jako klasický květináč. Jedna z mnoha skvělých základových fotografií zdarma ve službě Pexels. Tato fotografie je na téma jarní květina, kytka, narcis. Půvabné dámské tričko s jemným a vkusným retro potiskem rozkvetlých narcisů bílých. Originální dárek pro ženu, která má ráda jaro a jarní květy.


Symbolem měsíce března se stávají žlutě zbarvené narcisy. Pomalu se derou ze zmrzlé země na povrch. Jejich lístky se něžně omotávají okolo bílé . Nechte svůj domov každý den vzkvétat bez ohledu na sezónu.


Close-up bílý narcis.

Narcis bílý

Zdarma pro soukromé i komerční použití. Popis výrobku: 3-vrstvý papírový ubrousek 33xcm. Bílý narcis patří k prvním květinám, které můžeme po zimě spatřit. Umělý narcis bílý Hezky propracovaný umělý plnokvětý narcis v bílé barvě.


Pěkně bude vypadat samostatně v úzké váze nebo v kytici v širší váze. Název, Kó Skladem, Cena. Textilní květenství narcisu, na stonku jsou květy, vypadají velmi věrohodně.


Celou nabídku jarních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky