pátek 30. ledna 2015

Hemnes tv stolek

Otevřené přihrádky na váš DVD přehrávač, atd. Díky velkým zásuvkám budou věci uspořádané. Doprava po celé ČR SK zajištěna. Podívejte se prosím na moje . Běžně používané, drobné.


Hemnes tv stolek

Můžete kombinovat s dalším nábytkem ze série HEMNES. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hemnes. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Knihovna TV stolek lehce skrabnuty viz foto. Hloubka: cmVýška: cmMax. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Tento pin objevil(a) Leny N. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Hemnes tv stolek

Hemnes Skříň se dveřmi, bílé mořidlo. Barva tmavohnedá až čierna. Stůl má dost drobných oděrek, takže. Prodám stůl Ikea - HEMNES.


Rozměry komoda Ikea . Lze ji použít i jako noční stolek. Noční a toaletní stoly a stolky do ložnice, bazar nocni stolek, Trysil (IKEA), tmavě. Ve vynikajícím stavu. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi Archivujem.


Horizontální myčka police. TV nábytek by měl mít větší hloubku a šířku než televizor. Pouze vlastní odvoz ! Konferenčný stolík HEMNES. HEMNES najdete a porovnáte na Srovnanicen. Moderní konferenční stolek odkládací police.


Roztoky u Prahy nebo . Obývací stěny, inzertní bazar Leksvik, TV stolek , masivní borovice,odstín antik,. Masivní borovicové dřevo. K prodeji mám i jiné kusy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky