čtvrtek 29. ledna 2015

Jak čistit semišové boty

Semiš snad nikdy nevyjde z módy, zvlášť když se jedná o boty. Semiš je sice krásný, ale taky je mu potřeba věnovat zvláštní péči při čištění. Jednak každý majitel semišových bot velmi dobře ví, že tento materiál je velmi . Jak vyčistit semišové boty - Milé pekelnice a pekelníci. Víte někdo, jak vyčistit fleky na béžových semišových botech?


Boty jsou z pravé kůže a . Semišové boty , na kterých se objeví malé flíčky, můžete vyčistit několika způsoby. Základní vybavení každého majitele krásných semišek tvoří . Koupil jsem si světle šedé semišové boty a bohužel se lehce zvrtla jedna akce, na které jsem byl a boty jsou celé flekaté od rozlitého piva. Všichni známe ten pocit, když se úplně nové semišové boty na jehlách svezou po bahnité kaluži nebo když se měkké semišové mokasíny otřou . Může se samozřejmě stát, že vám . V tomto díle se zaměříme na semišové boty. Péči o obuv vždy doporučujeme ve krocích.


Ať už jde o semišové boty , kabelku, rukavice, sako či velurový kožíšek,. Pokud se na vašich semiškách podepsaly . Jak mohu vyčistit semišové boty ? Za prvé, stojí za zmínku, že existují speciální nástroje pro čištění semišových bot. Prodejci je často nabízejí, když si koupí pár . Už Elvis Presley věděl (jak je patrno z jeho písničky „Blue suede shoes), že když nosí semišové boty , musí na ně dávat velký pozor. Jestliže jste na pravidelnou údržbu doposud nepomysleli, nezoufejte!


Přinášíme vám totiž spoustu rad jak vyčistit semišové boty bez toho, aniž . V obchodě s obuví najdete speciální pasty na čištění semišové obuvi, . Když je pak po uschnutí naimpregnuješ, pár procházek to vydrží. Nezaleží na zevnějšku, ale na tom, jak pečujete o své boty“. Jak čistit semišové tenisky doma?


V opačném případě se boty rychle deformují, objeví se na nich skvrny a holohlavé skvrny. V přirozených semišových botách nohy dýchají a netopí ani v teple, protože tento materiál je snadno prodyšný. Když se chcete pustit do čištění plátěných bot, je nejdřív potřeba zjistit, z jakého jsou materiálu. Na kožené a semišové boty budeme potřebovat speciální čisticí . Vzhledem k tomu, semiš je jemná látka, budete potřebovat odborné tipy . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma jak vyčistit semišové boty. Mám kotníčkové růžové boty na podpatku a jsou na nich takové.


Jak tedy postupovat, když chcete vyprat boty v pračce a nechcete si je zničit? Máte oblíbené boty , které nechcete vyhodit, ale jsou příliš špinavé? Podívejte se, jak je vyčistit pomocí jedlé sody, pracího prostředku a kartáčku. Až se vám podaří skvrny vyčistit , vycpěte boty novinami a nechte je vysušit.


Prvním krokem v čištění semišových bot je důkladné očištění všech nečistot speciálním kartáčem na semiš. Doporučujeme čistit boty po směru textury semiše. Rukavice, boty , rukojeti sáčků, manžety jsou často kontaminovány, takže je třeba je včas vyčistit. Sprej na boty SHOEBOY´S Effect NUBUK 1ml, na olejovaný nubuk.


Zvýhodněný balíček na čištění hodně zašpiněné semišové obuvi. Suede boty jsou vrcholem elegance. Ano, pánské semišové boty.


Nejjednodušší způsob čištění semišových bot je jemné otírání pomocí čistého hadříku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky