úterý 5. května 2015

Actimaris forte

Actimaris forte

Důvod prodeje - stěhování. Plastová bedna KIS Karisma bílo-šedá 2l. Truhla na polstry KARISMA.


Actimaris forte

Využijte plastové úložné boxy, zahradní bedny pro úschovu Vašich polstrů, nářadí, ale . TRUHLA - STŮL - KOVOVÝ PODSTAVEC č. Věřím, že truhla a nebo teakový stůl, se mnou zůstane navždy!

Actimaris forte

Proutěná truhla na lůžkoviny. Pokud by to byla malovaná truhla , šla by hned do sklepa. Projděte si inzeráty truhla ikea hol na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Nábytek, který bude vašim dětem sloužit roky. Rádi bychom, aby děti zůstávaly stále malé a roztomilé, jenže ony mají jiné plány a rostou jako z vody! Dětské pokoje si zaslouží kvalitní vybavení.


Tato truhla je menší než její historická předchůdkyně, ale poslouží vám úplně stejně. Bílá terina na polévku s víkem a zelenými uchy Zelená židle s úložným .

Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. FLYTTBAR truhla na hračky, červená . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Moravská galerie v Brně. IKEA - Ukládání hraček.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Prodám,truhlu na hračky z ikei,má běžné známky používání,na víku na 2. Tak se mi podařilo vylepšit truhlu!


Perfektní na hračky(na hodně hraček) a perfektní na sezení! ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Lze složit a uschovat , pokud se zrovna nepoužívá. Kombinujte se zrcadlem PYSSLINGAR.


Výsledek obrázku pro krabice na kosmetiku ikea. Objevte nápady na téma Ikea. Bazar Časy - prodejna, použité oděvy, dámské, pánské, dětské, použitý nábytek z dovozu, bazar Časy, secondhan drobnosti do domácnosti.

Daruji za odvoz tento dřevěný botník či truhlu. Ráda přeměřím či odpovím na další info. Prodám koš se zavíráním, stál jen jako dekorace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky