pondělí 18. května 2015

Sedací souprava como

Stylová sedací souprava , kterou můžete sestavit na pravé nebo levé provedení. Odolný a snadno udržovatelný materiál. Pohovku můžete rozložit na lůžko, . Rohová sedací souprava Como je velmi pohodlná, má prošívaný sedák i polštáře (jsou na pevno), ke kterým můžete dokoupit opěrku hlavy. Moderní rohová sedací souprava. Rozkládací, s úložným prostorem, vlnovcem a bukovou konstrukcí.


Sedací souprava como

Nabízí velký prostor pro sezení i spánek, lůžko měří. Tato rohová sedací souprava zaujme především zákazníky, kteří mají rádi nenáročný styl. Sedací souprava vyniká svými jednoduchými avšak moderními liniemi. Maximální komfort sezení zajišťuje unikátní výplň ze studené pěny.


Disponuje jak praktickým rozkladem pro. Prodavačka nám ochotně sdělila, že tato sedací souprava COMO je na prodejně vystavena více jak dva roky. Skvěle se dá nakombinovat třeba s tmavě hnědou barvou.


Sedací souprava como

Potah pohovky Como je velmi příjemný na . Tato sedací souprava je pro splnění požadavků na luxusní sedačky . Potahovou látku můžete zvolit ze druhů akčních látek - viz obrázek č. Dva malé polštáře v ceně. This Pin was discovered by Helena Piknová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Na sedací soupravě jsou použity kvalitní součástky, například kolečka rozkládání s úpravou.


U modelu sedací soupravy como jsme kladli důraz na správnou ergonomii sezení. Proporce, tuhost sedáku, opěráku a bederní opěrky poskytnou dlouhodobě . Kostra sedací soupravy je vyrobena z měkkého a tvrdého dřeva a. Nohy nahoru, starosti za hlavu. Vychutnejte si svou chvilku klidu s noblesou, jakou vám servíruje rozkládací rohová sedačka Como. Ve svém repertoáru výhod. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Tento model je z řady Elastic collection. Designeři si dali záležet s detailně propracovanými prvky jako jsou válcové nožky z kovu, . Série sedaček a taburetů Como vyniká svým bílým a nevinným designem. Díky opěrkám, které jsou velmi pohodlné na záda, se budete cítit výjimečně a velmi . Univerzální, nožky černé . Trénujte sedy a lehy v maximálním pohodlí.


Böhm Como sedací souprava Model z řady Elastic collection. Rohová sedačka v provedení levý roh je ideální do větších obývacích pokojů, kde vynikne její designová jedinečnost výborná barevná kombina . U tohoto modelu jsme kladli důraz na ergonomii sezení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky