pondělí 4. května 2015

Vysokotlaký laminát

Vysokotlaký laminát

V základu se jedná o vrstvy papíru sycené fenolickými pryskyřicemi a lisované za vysokých teplot a vysokého tlaku. Proč používat HPL - vysokotlaké lamináty? Vhodné do náročného prostředí – obchody, hotely, kanceláře, školy, nemocnice atd. Vysokotlaký laminát nabízí nepřeberné množství variant barev, struktur, povrchů i individuální řešení - digitální tisk! Vhodné jak na horizontální (dveře, obklady stěn), tak vertikální . HPL ( vysokotlaký laminát ) jsou dekorativní desky pro vnitřní i venkovní použití.


Materiál je vyroben z vrchních vrstev dekorativního papíru (oboustranně) a . HPL dřevodekor v lesku Jedná se o velmi odolný materiál určený pro výrobu nábytku a dalším použití v interiéru. HPL (High Pressure Laminate nebo vysokotlaký laminát ). Díky jeho extrémně odolnému povrchu jej lze nalézt v třídách využití a 33. Vyrábí se lisováním několika vrstev . Tyto laminátové desky mají obvykle pevné jádro z . Povrch podlahy tvoří vysokotlaký laminát , který je extrémně odolný proti poškození opotřebením a zajišťuje, že si podlaha zachová své vizuální kvality po velmi . Stejně jako dýha má i laminát širokou paletu dekorů, které budou vždy.


Digitální tisk na HPL vysokotlaký laminát. Jakákoli fotografie, či jakýkoli jiný Váš grafický podklad můžete získat na HPL laminátu. CPL – střednětlaký laminát Charakteristickou vlastností dveří s povrchovou úpravou CPL. Pilový kotouč na vysokotlaký laminát Bosch Expert for High Pressure Laminate 160x20x2. Pro čisté řezy do vysokotlakého laminátu.


Pracovní deska vysokotlaký laminát. Výsuvy a kování: C motion Blum ltlmené, výsuvy se skleněnými bočnicemi. PRACOVNÍ DESKA: laminát síla 39mm . Vysoko odolný materiál voči vode, chemikáliám a mechanickému zaťaženiu, . HPL – ( vysokotlaký laminát ). HPL je vysokotlaký laminát s povrchovou úpravou melamin — vysoce kvalitní materiál s možností použití do náročných prostředí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. ALUCOMPOSITE PANELS spol. Je nám líto, ale tato stránka nebyla nalezena! Radek Hegmon, David Karásek. Původní velikost je 8× 6pixelů.


Vysokotlaký laminát

HPL dveře - ceny jsou uvedeny bez DPH. Nábytek je vyroben z kombinace materiálů. Co je vlastně vysokotlaký laminát ? Nejdůležitější produkt nabídky naší společnosti.


To aby web fungoval správně, věděli jsme, jak se vám líbí a mohli se vám na internetu připomenout. Velkoobchod kvalitní kompaktní hpl vysokotlaký laminát WC dveře skladem zde! REMICA je jedním z předních kompaktní hpl vysokotlaké laminátové WC dveře . Základní druhy laminátových podlah se dají rozlišit do dvou kategorií - přímý laminát a vysokotlaký laminát.


Přímý laminát je častější verzí běžně dostupného . Formátování – vysokotlaký laminát. Více o laminátových fasádách a další reference naleznete na stránkách deltadesign. FUNDERMAX Max Resistance² je vysokotlaký laminát (HPL), vyrobený v laminátových lisech za vysokého tlaku a vysoké teploty v souladu s normou EN 438- .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky