čtvrtek 2. července 2015

Barová podnož

Barová podnož

Stabilizační barová podnož UR22H. Interiérová stabilizační barová podnož opatřená technologií FLAT. Velmi populární kruhová podnož v barovém provedení.


Barová podnož

RELIX barová podnož kov červený. Dizajnová centrálna stolová podnož. Máte už vhodný stolový plát ? Využite naše online poradenstvo a spolu so stolovými nohami Vám dodáme stolový plát . Trubka i podstavec jsou v nerezu a lze. Základní barva podnože je . Kombinace se stolovou deskou - lamino, . Celková výška, 1cm. Rozměr základny, 60xcm.


Súčasťou podstavca sú nastavovacie skrutky, ktoré zabezpečujú . Kvalitní barová podnož určená pro barový stůl. Barová podnož - kruh pyramída. Materiál: spodní podstavec - litinový odlitek, trubka - ocel, připevňovací kříž - litina.


Barová podnož

Barveno černou barvou . Centrální stolová podnož (stolová noha) Basic 0má. Plastový barový stôl . Stolové podnože - podnož Berlin Bar . Find this Pin and more on VC_furniture by Tatiana Kitaeva. Průměry trubky: 95×mm. Vyobrazená podnož je ve standardním nejpoužívanějším rozměru. Na přání však můžeme vyrobit podnož s velikostí základny dle potřeby.


Cenu za jiné řešení . BAROVÉ ŽIDLE A STOLY. Typ barová židlička s úchytkou podnož : pochromovaná, výškově stavitelná, otočná o 360° potah: koženka. Ručně vyrobená barová židle Diago Vás svým naturalistickým a originálním designem zaujme již na první pohled.


Sedák židle je inspirován japonskými origami. Podstavec je o průměru 50cm. Baza Kovová podnož barového stolu. Designová barová stolička z černé kůže s opěrkou a podnoží z dubového dřeva z kolekce Fiber, kterou pro dánskou značku Muuto navrhlo designérské duo z . Moderní barová židle s ergonomicky tvarovanou opěrnou a sedací plochou.


Opěrák a sedák jsou vyrobeny z pružného a houževnatého plastu v barvě šedé. Podnož je možné objednat pouze se základnou o průměru 800mm. Litinová barová podnož je vhodná pro použití v interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky