úterý 7. července 2015

Povlečení na jednolůžko

Povlečení na jednolůžko

Saténové, chladivé, bavlněné, perkálové a lněné povlečení se zipem, knoflíky či patenty na jednolůžko i dvoulůžko různých designů do každé ložnice. Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení? DecoKing Hypnosis Deerest, 2x 135 . Vybírejte z krásných vzorů, jemných i výrazných, na JYSK.


X2JEDNOLŮŽKO - PRODLOUŽENÉ. Perkálové povlečení VIOLETTA. Levné ložní povlečení s unikátními vzory vám zajistí královský spánek. Prodloužené saténové povlečení PRUHY - vínová.


Kompletní sady moderního povlečení na jednolůžka i dvoulůžka mohou vaši postel neuvěřitelně vylepšit. Top varianty postel oživí barevnými vzory, nebo s ní. Klasická velikost povlečení 140x2patří stále mezi nejprodávanější velikosti povlečení.


Povlečení na jednolůžko

Naše povlečení je dostupné jak pro jednolůžko , tak pro dvoulůžko. Povlečení s realistickým fotografickým potiskem je ze 1 . Doporučujeme následující rozměry, jelikož se jedná o rozměry, které sedí na většinu postelí. Pokud jste milovníci severského stylu, pak u Vás doma nesmí chybět alespoň jeden kousek od švédské značky Fine Little Day. Bavlněné povlečení s motivem.


Saténové povlečení vyrábíme z nejkvalitnějších přízí 1 bavlny. Inzerát Nové bavlněné povlečení na jednolůžko Noty černé. Příbram, cena 370Kč, od Oblékáme postele CZ na Sbazar. Popis: Rozměry přikrývka . Novinka - bavlněné povlečení na jednolůžko , s mým obrázkem. Pořiďte si ložní povlečení z různých materiálů a barev.


Nabízíme krepové, saténové, bavlněné i flanelové povlečení za akční ceny. Rozměry ložního povlečení - České rozměry Typ povlečení Rozměr povlaku na. Vyberte si kvalitní bavlněné povlečení ve standardních i prodloužených velikostech. Najdete zde bavlněné povlečení na jednolůžko i sady na dvoulůžko např.


Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od . Lze prát v pračce na °C. Povlak na pokrývku se zapínáním na zip . Nyní ještě jemnější a lehké jako vánek, z tkaniny utkané luxusnímu spánku na míru. K povlečení je možné dokoupit náhradní povlaky. Postel jednolůžková nebo dvoulůžková?


Pro jednolůžkové království vám nabízíte unikátní povlečení ze 1 bavlny. Krásná barva a příjemný materiál je. Zachumlejte se do jejich hřejivých povlečení a dopřejte si odpočinek, který si zasloužíte! Všechny něžné motivy, které tvoří vzor povlečení , si navrhuje značka.


V naší nabídce můžete vybírat krepové povlečení na jednolůžko a to standardní nebo . Ložní prádlo Renforcé, 1x 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky