čtvrtek 21. července 2016

Postel drevo

Provádíme aplikace a revize požárních ucpávek a jsme držiteli potřebných osvědčení. V oblasti požární ochrany staveb má naše firma dlouholetou praxi. Protipožární ucpávky HILTI.


Postel drevo

Používáme systémy pro požární ochranu . V současné době se velmi rozvíjí oblast požární ochrany staveb.

Postel drevo

Do oblasti požární ochrany staveb přísluší celá řada bezpečnostních prvků, jako jsou například . Vlastníme osvědčení o proškolení pro instalaci a pro . Provádíme montáž a kontrolu požárně bezpečnostního zařízení, především požárních ucpávek a těsnění. Zhotovení požárních ucpávek a těsnění prostupů požárně dělícími konstrukcemi, včetně dodávek a montáže požárních uzávěrů (dveří), včetně provádění . Jsme certifikovaná firma společnosti HILTI, provádíme montáž protipožárních ucpávek. Ucpávky kabelových prostupů.


Kabelové přepážky uzavírají otvory potřebné pro průchod kabelů stěnami a stropy. V případě požáru zabraňují rozšíření požáru a.

Hlavní zodpovědnost za správně provedené požární průchodky nesou. Nejprve si připomeneme, že ochrana potrubních prostupů ( ucpávky ) . Uzavírají otvory, kterýmy procházejí kabely nebo potrubí mezi požárními úseky (místnostmi). Zabraňují šíření kouře a plamenů do . Dodáváme protipožární ucpávky , které slouží jako preventivní požární ochrana. Jejich úkolem je zabránění šíření požáru a tím získání času pro možný únik osob. Směrnice se vztahuje na všechny požární ucpávky a těsnění v prostupech kabelových rozvodů a instalací v nosných i nenosných požárně . Požárními ucpávkami zakryjeme spáry a prostupy, které vzniknou během stavby, tak aby dílo splňovalo požární odolnost konstrukcí, kterou mělo před narušením . Jednou z mnoha činností je aplikace protipožárních systémů . Znáte definici požární ucpávky ? Požární ucpávky se požívají v obytných budovách, průmyslových halách, atd.


Postel drevo

Co vše má ucpávka za úkol zajišťovat? Systémy požární ochrany Hilti. Využíváme k tomuto účelu spolupráci s firmou HILTI ČR spol. Revize požárních hydrantů, od Kč bez DPH.


Kvalita a dokonalé zpracování protipožárních materiálů pomáhá zabránit šíření ohně, kouře a toxických plynů, a tím minimalizovat tragické . Provádíme těsnění požárních prostupů systémy INTUMEX, HILTI, PROMAT a DUNAMENTI.

Díky široké škále vyzkoušených materiálů a . Firma OMEPS PRAHA zajišťuje požární bezpečnost staveb. Poskytujeme poradenství, potřebnou . Provádíme kompletní realizace a servis požární ochrany objektů, systémy výrobců HILTI, PROMAT, DUNAMENTI. Cenovou nabídku Vám zpracujeme obratem . Požárně dělící konstrukce jsou často protnuty . Požární odolnost požárních ucpávek prostupů instalací nebo stavebních spár musí být stanovena v požárně bezpečnostním řešení stavby a vychází z výše .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky