úterý 19. července 2016

Sedacky 321

Uplatní se jako truhláři podniků a firem zabývajících se výrobou nábytku a zařízení. FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with . Osoba, která se zabývá právě výrobou různého typy nábytku, a to jak jinak, než ze dřeva. Nábytek, kuchyně, skříně.


Naše společnost se zabývá opravou a revizí vyhrazených zdvihacích zařízení, revizemi a opravami tlakových nádob. Provádíme výrobu nábytku a rekonstrukce bytů a rodinných domů.

Sedacky 321

Najdete nás na adrese : ul. Stavebnictví, malířství, zednictví, elektrikářství, podlahářství. Více o dodavateli… Zadat poptávku dodavateli. Kuchyně-Wollný nabízí truhlářské práce nejen v okolí Opavy a Ostravy. Interiery,terasy,pergoly,kuchyně,nábytek,vestavné skříně,stolařství, truhlářstvÍ.


Spokojenost nad očekávání. Profesionální práce s masivem. Raška nádhernou postel z dubu, podle obrázku, který jsme mu ukázali.

Opava , Moravskoslezský kraj. Ahojky lidičky, mám prosbu. Nemáte někdo zkušenosti s nějakým truhlářem , který by mi byl schopen vyrobit Tv sestavu, z Ostravy, Opavy a okolí? D Návrhy, výroba a montáže kuchyňských linek a vestavěných skříní. Nemusíte nikam chodit, stačí zavolat nebo napsat a my přijedeme k . Vítám Vás na svých webových stránkách, kde najdete informace o službách, které nabízím, včetně konkrétních ukázek mé práce.


V případě, že Vás má práce. Tesařské, truhlářské a srubařské práce prováděné po celé České republice zejména v okolí Opavy, Krnova, Bruntálu a Ostravy, které provádíme nadstandartním . Jsme truhlářství s více než 10-ti letou zkušeností se zakázkovou výrobou. Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Zabýváme se především výrobou kuchyní, nábytku a také . Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


V učebním oboru truhlář se žáci seznamují s materiálovou základnou, nářadím, stroji a zařízením, konstrukcí a technologiemi výroby stavebně truhlářských. Truhlářství Michalik a syn Ostrava, výroba nábytku na míru. Vestavěné skříně, kuchyně na míru Ostrava, interiérové dveře, nábytek pro ložnice, dětské pokoje, . CoKuchyňská linka, obývák.


Sedacky 321

Kliknutím na fotku otevřete fotogalerii.

S novou kuchyní jsem naprosto spokojen. Určitě se na vás znovu obrátím při rekonstrukci ložnice. Restaurátorství, truhlářství - restaurování dřevěných prvků a nábytku, se zachováním historické.


Katalog firem specializovaný pro bytové domy - Obyvatelé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky