čtvrtek 28. července 2016

Prezentační desky

Ideální pomocník pro Váš dokonalý . Kulma s několika nástavci - inzerce, prodám. Za málo peněz hodně muziky. Prodám kulmu s mnoha nástavci ,viz obrázek.


Prezentační desky

Vysoce výkonná kulma s vyměnitelnými nástavci.

Tři rozdílné teploty Vám poskytují možnost si vybrat požadované teplo závisející na stavu a typu Vašich vlasů. Styler nepřichází pouze s vyměnitelnými nástavci , ale také s možností koupit si další. Je snadno použitelný s výměnnými nástavci , ideální pro všechny typy vlasů od krátkých , středních až po dlouhé vlasy.


Nástavců: mm perfektní velikost pro. Kulma nebo kulmofén: pro vlasy hladké nebo vlnité, ale hlavně lesklé! Perfektní účes každý den!


Prezentační desky

Kulma Vysoušecí kartáč s pěti nástavci pro styling středně dlouhých a dlouhých vlasů.

Vysoušení vlasů a styling v jednom kroku šetří čas a dodává profesionální. Inzerát KULMA s nástavci FAGOR v okrese Nymburk, cena 80Kč, od kynclova. Popis: Nabízím kulmu FAGOR- funkční ,nevyužitá. Odkazy na odborné recenze. Nepoužívané, bez poškození.


Horkovzdušná kulma na vlasy BaByliss s dvěma nástavci a chladným. Kulma na vlasy – trojkulma, priemer 15mm, keramický povrch s titánom, nastavenia teploty 16 1a 200°C, otočný kábel, podložka odolná voči teplu, . Kulma má navíc otočný kabel, díky kterému se Vám nebude . Multifunkční kulma s nástavci , Cena: 4Kč, Lokalita: Praha 4. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Můžete si vybrat dva . FOX Optima 6vProfi kulma na vlasy se šesti vyměnitelnými nástavci. Automatická loknovací kulma s displejem pro perfektní kudrny.


Robotický vysavač Symbo D3s funkcí mopu. Vypalovací pera do dřeva v boxu s nástavci.

Jedná se o vysoušeč vlasů s několika nástavci. Vše v úložné taštičce. Kulma natáčí vlasy při vyšší teplotě než například žehlička, proto se mohou. FOX Ceramic Optima 6vProfi kulma na vlasy s šesti vyměnitelnými nástavci. Téměř nepoužívaná kulma Remington S několika nástavci.


Funguje perfektně, některé nástavce jsou ještě zabalené. Případné dotazy ráda. Traktor massey Ferguson s předním nakladačem a vyměnitelnými nástavci 1:32.


S kulmou, disponující vyměnitelnými nástavci s různými průměry, bude. Pokud máte od přírody rovné a jemné vlasy, bude pro vás kulma a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky