středa 20. července 2016

Postel pavla

Postel pavla

Ložnici PAVLU nabízíme svým zákazníkům již řadu let. Přesto je tato stálice jednou z . Kód produktu: FAL-5Výrobce: FALCO. Elegantní a nadčasový design postele podtrhuje oblé hlavové čelo s mělkým . Z materiálů je na výběr dubový nebo bukový masiv.


Postel pavla

PAVLA je celomasivní postel v tradičním pojetí. Hledáte kvalitní jednolůžkové postele? Jsme přímo výrobci kvalitních jednolůžkových postelí z masivu. Výrobce: FalcoBarva: černáprovedení: elegantní postel pavla je vyrobena v kombinaci dřeva v provedení antická třešeň a černého kovu.


Zboží falco postel pavla 1přesvědčí sám o sobě, ovšem totéž zajistí i jeho maximálně příznivá cena. Potěšující je i ten fakt, že tento výrobek falco postel pavla. Ložná plocha postele je 140x2cm.


Postel pavla

Hned na první pohled zaujme netradničním čelem se speciálním provedením. Rozmery postele: širka x dĺžka v. Jedná se o český výrobek. Na korpusy komod a skříní je použita rozměrově stabilní masivní laťovka. Pavla jednolôžko,zaoblené hlavové čelo.


Kovová postel je včetně lamelového roštu. Senior zvýšená postel masiv PAVLA SENIOR, dřevěná senior zvýšená postel z masivu pro seniory umožňuje svým zvýšeným lehem snadnější vstávání z lůžka. Varianty moření (za příplatek) si můžete vybrat ze vzorníku, který je k dispozici na prodejnách . Součástí je kování s pevnou výškou roštu.


Postele jsou vyráběny v několika rozměrových řadách a rovněž lze vybrat z několika verzí čel postele. Postel je vyrobena z MDF materálu o síle cm. Tiskařské barvy jsou ekologické . Dětská patrová postel je vyrobena ze 1 přírodního dřeva - masivní borovice o síle 6cm. K výrobě postelí je použitý prvotřídní materiál a pro. Unikatowa indyjska szafka nocna z rzeźbionym frontem.


Wykonana ręcznie z bielonego . Rozměry a tvar JEDNOLŮŽKA udán v perokresbě. Cena jednolůžka uvedena v materiálu MASIV SMRK. Na obrázku pro názornost uvedena MASIVNÍ. Robustní dřevěná postel charakteristická svým masivním provedením čel.


Několik velikostí, délka až 2cm! Vše za nízké ceny, v dobré kvalitě. Dětské postele pro malé děti i teenagery. V ceně postele je již zahrnuta matrace a rošt.


Přední i zadní čela jsou vyrobena ze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky