pátek 29. července 2016

Revizní dvířka do zdiva

Revizní dvířka do zdiva

Vyrábíme revizní dvířka . Revizní dvířka do zdiva. Protipožární revizní dvířka i instalaci do zdiva a zděných systémů stěny. Vhodná pro instalaci do sádrokartonu i do zdiva na omítku. Kompletní sestava je spojena pomocí pevného pantu a. Výrobky značky: DK MONT.


Revizní dvířka do zdiva

Skládají se z pevného hliníkového rámu a výklopné hliníkové klapky, osazené sádrokartonovouvýplní. Tyto zámky jsou svojí konstrukcí vhodnější pro použití do příček a pro větší . V naší nabídce naleznete prodej revizních dvířek do zdi , příček a šachtových stěn. Můžete je instalovat do šachet, na chodbách,.


Naše revizní dvířka jsou vyráběny českými výrobci s ověřenou kvalitou. Dvířka jsou určena pod obklad. Naší předností jsou . Tato revizní dvířka představují snadné a nenápadné řešení vstupu do revizních prostorů za zděnou příčkou. Prachotěsná revizní dvířka GKB US 600x6osazená profilovaným pryžovým těsněním pro použití do konstrukcí s požadavkem na prachotěsnost, jsou určené. Rám revizních dvířek je vyroben z hliníkových profilů.


Revizní dvířka do zdiva

Na výplň jsou použity sádrokartonové desky, dle požadavků zákazníka. Na dvířka jsou montovány kvalitní . Prachotěsná dvířka do zdiva osazená profilovaným pryžovým těsněním pro použití do zdiva s požadavkem na prachotěsnost. Zámek US,GKB, určena pro použití . Jedná se o velmi jednoduché . Zadní dvířka , dveře zadního vchodu, vedlejší vchodové dveře. Vybírejte z široké nabídky elektrického i ručního nářadí, spojovacího materiálu a dalších potřeb pro kutily a řemeslníky.


Doprava nad 20Kč zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky