středa 20. července 2016

Sedačka tvar u

Cena postele je uvedená bez . Vychutnejte si odpočinek s čalouněnou postelí NELA, která Vám vytvoří z ložnice to nejoblíbenější místo v domě. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Elegantní a luxusní celočalouněné dvoulůžko s mohutným čelem. Masivní postele 890x2ze smrkového masivu.


Sedačka tvar u

Kontaktovat prodejnu Chci navrhnout interiér. Postele z masivu Nela –SKLADEM! Varianty provedení: buk, smrk, dub. Povrch postele je ošetřen bezbarvým zdravotně nezávadným lakem. Jednoduchá ale nádherná postel z laminované dřevotřísky a se středovou výztužnou latí s nožkami.


Snadná montáž dle přiloženého obrázkového návodu. Zobrazit varianty či detaily produktu. Postýlka má z bezpečnostních důvodů zaoblené hrany a vše je vymyšleno a vyrobeno tak, aby se naprosto . Každá naše postel se dá libovolně upravovat. Můžete si zvolit vlastní rozměr postele (výšku, šířku, délku), barvu i materiál. Zvýšená postel NELA 90x2cm.


Sedačka tvar u

Klasická postel zhotovena z pevné LTD desky tl. Hrany postele jsou zaobleny a lakovány. Nadherna postel Nela s vysuvjym lozkom od spokojnej zakaznicky.


Moderní postel Nela je vyrobena z bukového masivu tl. Vyrobeno z kvalitního dřeva první. Obrázek pruduktu - Dětská postel Nela. Materiál: masiv borovice. Uvedená cena je bez roštu a matrace (2x200xcm).


Sedačka tvar u

Možnost dokoupení úložného . Jednolůžková postel Nela je z lamina dokoupit si k ní můžete přistýlku nebo úložný prostor. Kvalitní dětská postel z masivu od českého výrobce je skvělou volbou pro Váš dětský pokoj. Matrace a rošt není součástí postele.


Základem postele jsou masivní nohy o průřezu 40xmm. Bezpečná postel pro menší děti s praktickou zvýšenou bočnicí, která slouží jako zábrana. Vyrábí se v rozměru na matraci 80x170. Prkenný rošt k této posteli . Dětská vyvýšená postel NELA PLUS - je vyrobena z masívního dřeva - Borovice.


NELA , masiv borovice, pravé dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky