pondělí 9. ledna 2017

Dřevěné pískoviště 150x150

Dětské dřevěné pískoviště 150x1s krytem . Následný nátěr je možný, pro ošetření povrchu dřeva je vhodná barva např. Vladeko Kryt na pískoviště 150x1cm. Truhlářství Kopkaš Eshop. Přírodní dřevěné pískoviště se sedáky a krytem. Vyrobeno ze smrkového dřeva , . Kvalitní dřevěné pískoviště o velikosti 150×1cm.


Dřevěné pískoviště 150x150

Kryt pískoviště ‎: ‎bez krytu PÍSKOVIŠTĚ 1X 1CM S KRYTEM - Strakonice - Sbazar. Dřevěné pískoviště Alix se bude na vaší zahradě či teras skvěle vyjímat a vašim dětem dopřeje parádní zábavu . Nátěr barvou Impranal je možný za příplatek přiobjednat. Toto pískoviště s kyrtem představuje patrně optimální rozměr do většiny zahra je vhdé pro dvě děti. Rozměr pískoviště : 1x 1cm. Materiál: smrkové dřevo bez nátěru.


Výška od země cca 18cm, síla prkna 18mm a šířka lavičky 9cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Dodáváno v přírodním provedení bez nátěru. Nově přehlednější a rychlejší.


Běžná velikost pískoviště je kolem 1x 1cm. Pískoviště může být plastové, dřevěné , s víkem i otevřené. Klasické pískoviště Trigano 1s praktickými rozměry se určitě vleze i na malou. Copak by to bylo za zahradu pro děti bez řádného pískoviště ? Nekonečnou zábavu pro Vaše děti zajistí dřevěná pískoviště.


Na našem eshopu můžete vybírat z několika typů pískovišť pro děti. V nabídce najdete jak dřevěné. Veškerý materiál je tlakově impregnovaný.


Dřevěné pískoviště 150x150

Oproti obyčejným dřevěným pískovištím , které rychle ztrácí svojí živnostno, toto různobarevné pískoviště z plastových dílců Vám. Montáž je snadná a časově nenáročná. Certifikováno jako hračka dle ČSN EN 71. Re: Kolik písku do pískoviště 150x1cm.


My mame 120x12 stejnou hloubku a dali jsme tam 2kg. Víko je vyrobeno z masivu. DŘEVĚNÉ pískoviště s lavičkami- krytem- odstíny. Střecha z nepromokavého materiálu a zároveň slouží jako stínítko před sluncem.


Nejlevnější e-shop Relax-eshop. Zboží za akční ceny, slevy. Objednací kód: HRA482a7c.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky