pondělí 9. ledna 2017

Tempo kondela sedačky

Tempo kondela sedačky

Zabývám se restaurováním a konzervováním starožitného nábytku. Vždy, když je to možné a žádoučí, používám původní historické postupy a materiály, tak aby . Restaurování starožitného nábytku. Stránky restaurátorské dílny.


Máte starý nábytek a nevíte co s ním? Líbí se vám hezké starožitnosti a rádi byste jimi vybavili byt, dům, či rekreační stavení? Neváhejte a obraťte se na náš . Dílna Antik-Atelier, působící v Ústí nad Labem, se zabývá restaurováním a opravami starého a starožitného nábytku. Firma získala své zkušenosti praxí v oboru . Lesk a původní slávu vašemu starožitnému nábytku nebo obrazu vrátí firma Atelier Fiala, která vše restauruje původními starými postupy. Dušan Hrdina - Naše společnost zajišťuje opravu nábytku včetně renovace starožitného nábytku.


Selista - Opravy, renovace a restaurování selského, lidového a starožitného nábytku. Najděte dodavatele pro téma restaurování starožitného nábytku. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Oprava starého i starožitného nábytku v restaurátorské dílně v Tišnově. Vyrábíme dřevěný, stylový, replikový, rustikální, malovaný, originální nábytek z masivního dřeva.


Tempo kondela sedačky

Antik Okřínek provádí renovace nábytku, restaurování nábytku, čalounické práce a renovace starožitného nábytku. Mimo prodeje starožitného nábytku se specializujeme také na jeho restaurování. Starožitný nábytek k restaurování naleznete v naší nabídce, můžeme . KG odborného školení pro opravy následujích povrchů: 1) Dřevěné povrchy lakované ve vysokém lesku 2) . Děkuji za poskytnutí hudby: Živě z Adventního koncertu České filharmonie 27. Jsme odborníci na restaurování a opravy povrchů starožitného nábytku.


Mezi více než stovku produktů pro péči o nábytek, dřevo a restaurování patří . Odborné restaurování historického nábytku a starožitností v Liberci. Brněnští a mnichovští studenti restaurátorství zachránili barokní mobiliář. Nejčastějšími zákazníky jsou fyzické osoby, sběratelé a hudebníci, kteří používají staré dobové nástroje. Práce podle starých mistrů také oceňují hrady, zámky, . Nabízím 40ti leté zkušenosti.


Vítejte u restaurátorů a řemeslníků, jež spojuje jeden objekt a nadšení pro staré řemeslo. Zabýváme se opravami dřeva, disponujeme licencemi. Předmětem naší činnosti je restaurování starožitného nábytku a jeho . Firma Petr Mikšík se zabývá především opravami a restaurováním starožitného nábytku , dýhovaného nábytku, hodin, hudebních nástrojů a obrazových rámů. Dýhování, intarzie, louhování, kompletní restaurování starožitného nábytku. Provádíme opravy starožitného nábytku.


Zaměřujeme se na restaurování, opravy a. Chceme-li si co nejdéle uchovat svoje starožitnosti v pěkném stavu, musíme je udržovat v suchém a teplém prostředí bez náhlých teplotních výkyvů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky