úterý 27. června 2017

Bazar nábytku ivančice

Razíte na rybolov s kamarády? Pak by ve výbavě neměl chybět složitelný stolek se čtyřmi odkládacími plochami pro nápoje. Lehký, ale přesto pevný stůl se čtyřnohou skládací. Jen na našem e-shopu naleznete nepřeberné množství nejrůznějších rybářských stolků.


Můžete si vybrat rybářské stolky nejrůznějších typů a velikostí.

V nabídce rybářské stolky do bivaku a kaprařské stolečky. Skládací stolek je z hliníkové slitiny a dodáván s transportní taškou z nylonu. Tabule je eloxovaná zelenou barvou, nohy mají rychlosklápěcí mechanismus a . Mivardi kaprový stolek Executive, Kategorie: Dárky do 5Kč.


Rybářské potřeby - navijáky, udice, pruty. Velký kaprařský stolek s přihrádkami. Maximální výška stolku je cm. Velmi stabilní konstrukce je z lehkých ocelových materiálů.

Skvělý skládací stolek s velkými rozměry a odolnou kovovou konstrukcí, která unese až kg. Model opatřený otvorem pro deštník. Stabilní stolek s vysokou nosností pro použití v přístřešku. Velice stabilní a skladný stolek. Rozměry desky jsou x 45.


Nohy se složí do desky. Na větším stolku si připravíte jídlo a malý rybářský stoleček poslouží pro přípravu návazců. Skládací kempingový stolek NGT Bait Bivvy Table s teleskopickými nohami pro optimální ustavení v nerovném terénu. DOBRÝ DEN, VÍTEJTE V NAŠÍ AUKCI: Předmětem této AUKCE je: Skládací rybářský stolek.


Stolek je vybaven výškově nastavitelnými. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jeho nohy se složí do prostoru . Všechny objednávky Expedujeme do hodin a nabízíme slevový program.


Tento rozkládací plastový stolek má rozměry 350x260mm ve složeném stavu a 450x350mm v rozloženém stavu. Po rozložení se utažením aretačního šroubu . Pevný materiál z voděodolného vlákna se čtyřmi otvory pro láhev . Zdravím, nabízím super stolek na rybářské výpravy.

Je jako nový, deska nepoškrábaná. Praktický stolek do bivaku, který nás zaujme zejména svou nízkou hmotností a velkou stabilitou. Pelzer Bivvy Table - stolek do bivaku Praktický a velmi lehký skládací stolek s. Unikátní odkládací plocha s minimálními nároky na skladovací nebo transportní prostor. Odkládací plocha je kovová s povrchovou úpravou. Složitelný do tašky pro jednoduchou přepravu.


Produkt je skladem u Vás za dny. Technické údaje: Průměr: cm .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky