pondělí 26. června 2017

Vše pro kuchyně

Vše pro kuchyně

Prodám použitou výškově nastavitelnou, stále bezproblému funkční bytelnou židly. Nevyhovuje mi výška - Ostatní. Papírový váleček - lékařský krep pro lehké lehátka 51cm Kosmetika jsou Papírový . K dodání v barvě dle obrázku . Když kosmetička v dámském salónu odmítla, padák ji neminul.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kosmetická židle. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Pohodlná kosmetická židle s opěradlem BeautyOne je nedílnou součástí každého kosmetického salonu. Technické parametry: - hydraulická - pětiramenná základna s gumovými . Moderní kosmetická židle. Velmi pohodlná v kombinaci s moderním vzhledem.


Nastavitelná výška sedátka ve vzestupné rovině. Nabízíme kvalitní kosmetické židle.

Vše pro kuchyně

Kosmetické křeslo - polohovatelné,hydraulické2. Najdete u nás klasickou i vykrojenou kosmetickou židli vhodnou pro kadeřnice i kosmetičky. Najpoužívanejšia, univerzálna forma kozmetickej stoličky je vhodná do každého. Tato židle už i podle svého názvu slouží pro aplikaci make-upu.


Má polohovací opěrák, odnímatelné područky a pohodlný podnožník. Je na hydraulické bázi s . Otočná kosmetická židle - černá Zařízení pro salón Jednoduché a elegantní židle s opěradlem pro profesionální kadeřnictví, holičství či kosmetické salóny. Pohodlná, exluzívní, stabilní, stolička s opěradlem a profilovaným sedákem. S velmi stabilní základnou.


Vše pro kuchyně

Plně nastavitelný úhel náklonu na opěradle, Plně . Pracovní - kosmetická otočná židle Agnes na kolečkách. Hydraulicky výškově nastavitelná kosmetická židle s kvalitním a pohodlným sedlem. Prodám profesionální kosmetickou židli LH Cosmedic v perfektním stavu.


Možnost osobního odběru v Brně. Výškově nastavitelná pomocí plynového pístu. Vybavena kolečky, které mohou být bržděné. Výška sedáku v rozsahu 50cm - 68cm, .

Průměr sedáku 35cm, pochromovaný kříž. Standardní barva černá a bílá. Kvalitativní vlastnosti: vrstvy polstrování, 40mm silné vycpané.


Stylová židle NS3se hodí pro kadeřnické, kosmetické , nebo pedikérské účely. Má chromovaný kříž s opěrkou pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky