úterý 20. června 2017

Knihovna

Knihovna

Zrakově znevýhodněným čtenářům doporučujeme používat mobilní verzi stránek. Městská knihovna v Praze. SAMBUKO Dřevěná bedýnka KNIHOVNA 180x180x30cm Povrchová úprava: Mořená, Další úpravy: Nemám zájem o další úpravy. Na webu naleznete všechny . Je zde uloženo přes tisíc svazků převážně cizojazyčné . Severočeská vědecká knihovna Ústí n. Jako na dospělém oddělení a ve čtvrtek pouze do 100 . Služby neustále rozšiřujeme, pokud máte návrh na zlepšení, kontaktujte nás prosím.


Knihovna

Půjčování knih, periodik, e-knih, audioknih a deskových . Provozní doba knihovny v červenci a srpnu. Knihovna Cesty domů bude do 25. Všichni si přejeme, aby byl domov bezpečný. Když budeme spolupracovat, snižujeme tím riziko nehod. Národní pedagogické muzeum a knihovna J. Komenského u příležitosti mezinárodního dne dětské knihy dnes vyhlásily výsledky 26.


Zobrazit všechny knihovny . Půjčujeme - nejen knihy, pořádáme akce pro malé i velké, vzděláváme, čteme,. Akce a služby pro děti a mládež, starší a handicapované . Museli jste si knihy odnést a přijít jindy? Každý měsíc pro vás připravujeme výběr knižních novinek. Podívejte se, co je nového v červnu!


Letní otevírací doba knihovny. MĚSTSKÁ KNIHOVNA PŘEŠTICE VÁS VÍTÁ. Pobočka Lindava Lindava 278. Krajská knihovna Karlovy Vary. Pro studenty, zaměstnance i veřejnost.


Chodit k nám může každý, především jsme tu ale pro naše studenty a pedagogy. Pro veřejnost jsou naše fondy k . Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě. Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové. OTEVÍRACÍ DOBA: Oddělení pro dospělé. Přemýšlíte, co budete číst v létě?


Knihovna

Zjednodušte si výběr letní četby a ještě získejte možnost vyhrát zajímavé ceny! Připravili jsme deset více či méně konkrétních . Katalog knih, periodik, C DVD. Informace o službách a odděleních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky