čtvrtek 22. června 2017

Starožitná skříňka

Starožitná skříňka

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Vhodná na povrchovou úpravu. ORIGINÁL malovaná skříň se sloupky z r. Líbí se vám starožitný nábytek s příběhem? Máme pro Vás unikátní skříňku z Balijského úřadu, která se tam používala několik let.


A zajímavostí je otvor v horní. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Vystavit v této kategorii. Na svou dobu téměř mechanický zázrak, který Vám přehraje písní, upravených dobovými specialisty pro tento.


Krásná stará masivní skřín ART DECO. Nejlépe - obrázek číslo 1. Vyrobeno z měkkého dřeva okolo r. Praktický menší nábytek po renovaci. Původní oprýskaná nažloutlá barva byla lehce přebroušena a zafixována . Zadáním pro její výrobu byla láska k čínskému divadlu. Vyberte si z široké nabídky starožitných skříní a skříněk. Originální skříň z počátku minulého století z masivního smrku po . Starožitná potravinová skříň s vnitřními policemi.


STAROŽITNÁ ZÁVĚSNÁ PROSKLENÁ SKŘÍŇKA VITRÍNA -H-. Celkový rozměr 49cm x 38cm x 22cm. Dirky po červotoči, neaktivní. Upřednostňuji osobní odběr. Kombinací moderních prvků s poctivým a řemeslně fundovaným nábytkem se zabývá řada současných trendů.


Velkou šatní skříň designérka . Naprosto ohromující malá starožitná skříňka s mramorem - naprosto ohromující malá starožitná skříňka s mramorem - nábytek. SCARLET šatní skříň s policí . V perfektním stavu secesní skříňku - stolek s krásnou mramorovou deskou. NAŠEHO OBCHODU V TUTO CHVÍLI ČÍTÁ 5POLOŽEK. VYUŽIJTE POKROČILÉHO VYHLEDÁVÁNÍ ANTIK BAZARU: . Z důvodu stěhování daruji za odvoz starožitnou skříňku s integrovaným gramofonem.


Starožitná skříňka

Komody a prádelníky patří do ložnice, někdy totiž běžná šatní skříň nestačí a je potřeba více úložného prostoru. Rozměry: 1x 1x cm. Doprava zboží možná po předchozí domluvě v . Obdiv má starožitný nábytek, jako jsou kredence a příborníky. Krásné fazetované vitríny a skleníky, zajímavé obývací stěny, nepostradatelné knihovny, regály a . DOWNTOWN starožitný povrch - Nordal.


Slouží k ukládání šatních svršků a podle způsobu svého využití má skříň členěn vnitřní prostor na police nebo šatní žerdě. Ve většině historických slohů bývala šatní skříň opatřena masivním zámkem, protože šaty bývaly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky