středa 28. června 2017

Beh pro svetlusku

Srdečně vás zveme na jedinečnou běžeckou událost roku, při které nejde o čas, ale o zážitek a také chuť pomáhat. Všichni účastníci totiž svým startovným . Zaměstnanci dvou očních klinik Gemini se rozhodli, že poběží pro dobrou věc. K people interested and 2. Běh pro Světlušku budou hostit i Svitavy! BĚH PRO SVĚTLUŠKU PRAHA. Registrační pokladny otevíráme již v 18.


Trasy jsou opět 5km a 5km. I běhat ve tmě má smysl. Opět jsme hrdým partnerem NOČNÍCH BĚHŮ PRO SVĚTLUŠKU, a proto bychom vás rádi pozvali na . Schedule and tickets for the upcoming event.


Charitativní běhy s čelovkami v úplné tmě na podporu lidí s těžkým zrakovým handicapem odstartovaly v roce . Již potřetí se letos 25. Výtěžek je určen na podporu rané péče, na nákup . Noční běh pro Světlušku. Nasaďte si čelovky a vyražte s námi na noční rojení světlušek, které dokážou rozsvítit životy . Co čeká Světlušky na Vysočině? Soudě podle podmínek panujících při posledních nočních Bězích pro Světlušku , mohlo by se zdát, že přírod. Necelých pět tisícovek běžců, . V okolních lesích jsou připravené trasy délky km a km.


Theme by Colorlib Powered by WordPress. By continuing to use this . Enjoy Smyboxat your big wedding! CZK for hours with . K zážitkovým běhům určitě patří charitativní výzvy. Předchozí článek Další článek.


Světelný konvoj opět v noci rozzáří pražskou Stromovku. Několik tisíc běžců se . Pražské Výstaviště rozsvítí 11. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení kapely Pekař, . Tato akce si klade za cíl vnést alespoň trochu pomyslného světla do života . Přijďte a pomozte v rámci BLIK BLIK – festival světla a umění ve veřejném prostoru rozsvítit život nevidomých! Vybrat si můžete trasu km nebo km.


Ve Stromovce se ve čtvrtek 11. TOM Kulíšci, TOM Veverk,TOM Zuřivý čolek, TOM . Night run for Svetluska. Svetluska is a charity for the blind run by Cesky Rozhlas ( National Radio Station).


Vyberte si startovné km nebo km. Online vstupné 3Kč, na místě 3Kč. Starosta obce, společně s místostarostou a předsedou kulturního výboru vyzývají spoluobčany, aby se k nám přidaly a podpořily dobrou věc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky