čtvrtek 22. června 2017

Skleněný pokoj

Na kopci nad Brnem vyrostl počátkem třicátých let minulého století obdivuhodný dům. Mistrovské dílo modernistické architektury z betonu a oceli je dílem . Jde o adaptaci stejnojmenného románu-bestselleru anglického . Z románu Simona Mawera ve filmové adaptaci nezbylo nic. Osudy Liesel a Hany jsou nosné a bavily mě.

Skleněný pokoj

Von Abt tuto jedinečnou stavbu navrhl pro bohatého podnikatele Viktora Landauera, jeho ženu Liesel a jejich rodinu. SKLENĚNÝ POKOJ (THE GLASS ROOM). Film podle slavného románu britského spisovatele Simona Mawera. Jak Simon Mawer zobrazil vilu Tugendhat ve svém románu?


A co na knihu říkali samotní Tugendhatové? Poslechněte si reportáž Kateřiny . Jantarová a medová žilnatina desek připomínala obrysy vzdálených prehistorických krajin. Autorem je Simon Mawer.

Skleněný pokoj

Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Brněnská investiční společnost Jet Investment je jedním z hlavních sponzorů nového filmu Julia Ševčíka na motivy světového bestselleru . Román inspirovaný skutečným osudem brněnské vily Tugendhat. Nyní s filmovou obálkou!


Vysoko nad Brnem ční zázračný . Univerzitním kině Scala, do široké distribuce . Postaven na míru židovsko-křesťanskému . Nevšedním způsobem vyprávěný příběh vzniku světoznámé vily . Předprodej vstupenek výhradně přes Ticketportal zde. Slavnostní předpremiéra nového filmu režiséra Julia Ševčíka za účasti tvůrčí a herecké delegace. Skleněný pokoj - filmové vydání. Mimořádný milostný příběh inspirovaný dramatickými událostmi 20. Listen to ODVÁŽNÉ PALCE 14.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Graphic Design,Illustration,Adobe Illustrator,Adobe Photoshop. Výstava filmových kostýmů.


Na pozadí příběhu jejích majitelů zrcadlí tragédii celého českého národa.

Ten je autorem soundtracků například k filmům Trhlina, Světlušky v . Jeho distribuční cestu otevře večer slavnostní premiéra v kině Scala . Před velkým plátnem v kině Scala se sešli například Karel Roden, Carice van Houten, Martin . Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Krystalická dokonalost skleněného pokoje přitom zasahuje nesmírnou gravitací každého, kdo se dostane do jeho blízkosti. Jenom málo knih z poslední doby . Po delší době mám pro vás opět jeden tip na knihu. Rozhodovala jsem se celkem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky