úterý 24. června 2014

Matrace xena

Matrace xena

Je vyrobena z kvalitní PUR pěny s dlouhou životností. Partnerský matrac je vyrobený z kvalitných PUR pen s vysokou životnosťou. Plochy na ležanie matraca sú profilované do anatomických . Partnerská matrace je vyrobena z kvalitních PUR pěn s vysokou životností.


Matrace xena

Lehací plochy matrace jsou profilovány do anatomických zón pro maximální . Oboustranná pěnová matrace. Latexová matrace Xena patří mezi naše nejlepší matrace. Hlavní vrstvu matrace tvoří antialergenní polyuretanová pěna, které blokuje růst bakterií a . Matrace Xena Sport - popis.


Při spánku oceníte zejména. Při výrobě této matrace je použita kvalitní PUR pěna poskytující dobrou oporu těla a tvarovou . Tento pin objevil(a) Hana Nováková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Matrace xena

ANTIDEKUBITNÍ MATRACE — POSTEL XENA. Pěnová matrace Xena 200x200cm. Akce na pěnové matrace XENA , která je vyrobena z kvalitních PUR pěn s vysokou životností. Zdravotní matrace XENA - AKCE - druhá matrace zdarma. Akční pěnová matrace má odlišné . Luxusní matrace s rozdílnou tuhostí jednotlivých ložných ploch vyrobená ze studené pěny.


Studená pěna je tvořená většími buňkami se . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Potah MEDICO - standardní hygienický potah prošitý rounem, dělitelný zipem na dvě poloviny a pratelný na 60°. Litujeme, produkt již není v nabídce. Xena Trio - sendvičová zónová matrace ze studené pěny. XENA je matrace vhodná pro partnerské použití.


K výrobě je používána vysoce kvalitní polyuretanová pěna s vysokou odolností a životností. Při konstrukci matrace použil výrobce velmi lehkou, ale houževnatou . Pětizónová matrace Xena Sport poskytuje díky upravené konstrukci masážní relaxační spánek. V případě, že dáte přednost potahu Aloe Vera, bude . Nejprodávanější partnerská matrace vyrobena z kvalitních PUR pěn s vysokou životností. Stylové police a poličky na zeď, designové regály. Vybavte svůj obývací pokoj moderními poličkami, které díky svému neviditelnému uchycení působí levitujícím.


Maximální vzdušnost – příčné perforace. Levná ortopedická matrace Xena od originálního českého dodavatele nyní v mimořádné akce dvou matrací za cenu jedné! Pořiďte si tyto matrace jedinečného . Vám bude odečtena při fakturaci!


Popis: Prodám v páru,či jednotlivě dva kusy matrace Xena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky