středa 18. června 2014

Polstr na houpačku

Kvalitní polstry Doppler na zahradní houpačky. Na vaše přání zhotovíme jakýkoliv polstr dle . Měkoučký, naducaný a příjemný! Možnost výroby na zadané rozměry. PUR pěny a je prošívaný. Složen ze dvou částí, sedací a opěrné.


Obě jsou stejných rozměrů. Hledáte polstr na houpačku ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hřejivé slunce, vychlazený nápoj, odpočinek na zahradě - to je letní pohoda. Polstry jsou vyrobeny z . Tyto chvíle si můžete užít ještě víc - na zahradní houpačce! Uchycení pomocí pevné gumy v opěrce a dvou tkaniček v ohybu polstru.


V JYSKu máme v nabídce velký výběr podsedáků na zahradní nábytek v různých tvarech a různé kvality. Podívejte se na e-shop. Třímístný polstr na zahradní houpačku , zelený pruh. Veškeré informace o produktu.


Polstr na houpačku

Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Materiál je velice příjemný a díky tomu se polstr stane neodmyslitelným prvkem vašeho . Samostatný polstr na závěsnou houpačku Margarita. Aby se Vám pohodlně relaxovalo na houpačce, nabízíme polstry na houpačku ve čtyřech základních variantách – se zipem i bez zipu. V každé z těchto variant si . Kategorie: Houpačky a sítě.


Náhradní polstr na houpačku Happy Green, zelená kostka 3místný polster na houpačku, dekor zelená kostka. Za cílem kvality jsou polstry označeny naší ochrannou známkou. Vzorník látek najdete níže pod výběrem odstínu. Opěrka a sedací část jsou každá samostatně.


Polstr na houpačku

Hloubka sedací části: 560Výška opěrné části: 600Síla, tloušťka: 170Snímatelný potah: neVýplň: . Před objednáním je potřeba vždy změřit . Detailní popis produktu. Vyparaďte svou zahradní houpačku touto pohodlnou poduškou! Balení obsahuje polstr na opěradlo a polstr na sedák.


Jedná se o kvalitní český nábytek. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky