úterý 17. června 2014

Obchod bez obalu

Obchod bez obalu

Hledáte, kde nakoupit potřebné potraviny bez obalu ? Sháníte ekologickou drogerii bez odpadu? Nebo se chcete zbavit přebytečných věcí a předat je do . Provozujeme bezobalové prodejny, kde koupíte kvalitní produkty. Předcházíme vzniku zbytečného odpadu z jednorázových obalů.

Inspirace přišla z Evropy. Bezobalu nabídne i kosmetiku a . Podobné obchody, kde se zboží prodávalo bez obalu , našel Ondřej Tesař se svými přáteli v Londýně a ve Francii. Otevřením obchodu bez obalu v Ostravě. U nás nakoupíte do svých obalů a sami se tak podílíte na ochraně přírody. Nekupujete odpa ale to nejdůležitější.


Obchod bez obalu

Bez zbytečných obalů nakoupíte potraviny i drogerii. Byla to doba, kdy tu neexistoval jediný bezobalový obchod a legislativně si to snad ani .

Patří mezi ně i Petra Lorencová a Marta Dolanová, které otevřely první bezobalový obchod v Hradci Králové, ovšem v centru města ho . Neobaleno, místo, kde vidíte co kupujete - bez obalu , bez odpadu. Tím, že nakupujeme suroviny bez zbytečných plastových obalů výrazně přispíváme ke snížení znečištění planety . Vítejte na stránkách bezobalového obchodu v Plzni. Naleznete u nás širokou nabídku potravin, které lze nakoupit do vlastních obalů.


Oba měli slibně rozjetou kariéru v nadnárodních společnostech. Dali ale přednost boji s plasty a otevřeli si v Praze bezobalový obchůdek. Eko)logický obchod pro čisté Boskovice.


Bez obalů , bez zbytečných nákladů a bez bezohlednosti. Chceme nakupovat kvalitní potraviny, chceme . Prodej potravin bez jednorázových obalů. V naší prodejně si můžete zakoupit potraviny na váhu do vlastních obalů nebo hotové produkty ve vratných obalech. Absolventka programu Rozvíjím svůj svět Lucie Kolaříková - Bezinka - obchod bez obalu , Strakonice.


Toooolik Vás přišlo máme nafocený i obchod uvnitř. Mají i mlýnek na mouku. They also have mill .

Dejvice mají svůj první obchod bez obalu. Objevíte tady jídlo i drogerii. Novinkou po prvním obchodu, který sídlí už pár let v Bělehradské v . A preto nakupujem bez igelitiek a bez obalu. Určitě to stojí za to.


Naučte se nakupovat potraviny bez obalů. Není žádným tajemstvím, že nejčerstvější potraviny od lokálních prodejců najdete na tržnicíc . Bratří Štefanů 12 Slezské Předměstí, HK 3. Společně s našimi kamarády z PesPotěší jsme otevřeli 1. První opravdu bezobalový olomoucký obchod. Momentálna situácia v Bratislave je bohužiaľ taká, že ak chce človek spraviť nákup bez obalu , za tovar pokojne zaplatí aj niekoľkonásobne viac .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky