úterý 17. června 2014

Stolová noha chrom

Stolová noha chrom

Povrchová úprava v provedení chrom se výborně hodí k výrobě jakéhokoliv kuchyňského . Základní cena za MJ bez DPH. Uchycení pomocí převlečného prstence a šrouby do stolové desky. Dřevozpracující družstvo a jejími . Kulatá stolová noha o průměru mm. Dostupné Odesíláme během pracovních . GTV stolová noha x 7chrom.


Stolová noha chrom

Prevedenie: stolova noha 60x8chrom. Více než Ks skladem. Průměr mm, výška 7mm. Kulaté stolové nohy jsou navíc vyráběny v mnoha povrchových . Pouze osobní odběr zboží. Stolové nohy, ozdobné nohy, nožky, sokly.


Samostatnou stolovou kovovou nohu nabízíme v černé barvě kovu, v lesklém chromu nebo barvě aluminium . Hodnotenie produktu:. Kovová stolová noha chrom. Stolová noha Sedia je vyrobena z kovu v barevném provedení chrom.


Can´t you pick up the goods? Do you prefer delivery orders up to you? Noha stolová 60x710mm - chróm. We will deliver the ordered goods within hours. K vyvážení stolové nohy slouží stavěcí zátka, jejímž šroubováním lze vyrovnat nerovnosti až do mm.


Balení obsahuje ocelovou montážní desku trojúhelníkového . Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Porovnání nabídek stolová noha chrom v českých internetových obchodech. Nejlevnější stolová noha chrom.


Výsledky vyhledávání cen zboží v českých . PRODÁVÁ SE POUZE PO BALENÍ TZN. Sadu tvoří noha , příruba k uchycení k desce stolu a připevňovací šroub M 12. Materiál: oceľ, plast. Výška = 7- 7mm.


LESK najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky