čtvrtek 26. června 2014

Sedací vak s popruhy

Popruhy rozepněte a relaxujte na pohodlné ploše, která se přizpůsobí křivkám vašich zad. OMNIBAG 181x1s popruhy Black - sedací vak černý - menší velikost vhodná i do malých místností. Pro Vaše pohodlí a relaxaci nabízíme sedací vaky a sedací pytle za akční ceny.


Sedací vak s popruhy

OMNIBAG s popruhy 181x1Dark Blue je sedací pytel menší velikosti, nabízí poležení jako polštář nebo posezení s malým nárokem na prostor, možnost . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Velké sedací pytle Omni Bag s popruhy o objemu 4l. Každá strana sedacího vaku v jiné barvě.


Obklopte se pohodlím v načechraném sedacím vaku. Dvojbarevné sedací vaky DUO s popruhy jsou skvělým místem k odpočinku po práci. Nabízí vám nekonečně mnoho způsobů ležení i sezení. V univerzálním povlaku a nastavitelné relaxační popruhy , vhodné i na venkovní použití.


Sedací vak s popruhy

Nekonečně mnoho způsobů ležení i sezení, které si . Velký sedací polštář Classic lze. Libovolná možnost měnit si barvu pytle dle nálady a prostředí, stačí jenom otočit stranu sedacího vaku. Hlavní přednostní designových sedacích vaků je taková, že každá strana je . Designový sedací vak sea world je nová alternativa odpočinku a relaxace. Materiál: nylon Barva: oranžová Odepínatelné popruhy Plnění je chráněno trojitým zajištěním Voděodolný, omyvatelný povrch Náplň lze přidávat i. Popruhy brašnářské i jiné Reflexní materiály Tkaniny, maskáče, fólie, síťoviny Zipy, zdrhovadla Zdrhovadlové pásy Jezdce, běžce ke zdrh.


Originál sedací pytel 189x140cm zelenošedivé barvy s popruhy. Pozor – děti se budou chtít přidat, proto doporučujeme pořízení také sedacích vaků pro . Sedací pytle a sedací vaky pro dospělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky