úterý 17. června 2014

Revizní otvor

Kromě přístupu k čisticímu otvoru kouřovodu, je revizní otvor důležitý ještě z jednoho důvodu. V době, kdy vložka není. Revizní otvor do krbové obestavby 400x300mm. Do prostoru teplovzdušné komory určené pro předávání tepla musí být zajištěn přístup pro kontrolu a čištění.


Revizní otvor

AVO klik do výšky křídla 2mm. BVO klik do výšky křídla 4mm.

Díky tomu je na krbu takřka neznatelný. Minimálně zasahuje do designu krbu. Malé velikosti revizních otvorů ve. Grenacontrol, revizní otvor pro krby. Dokonalé řešení pro teplovodní vložky, kdy se do krbu musí vytvořit.


Vážení přátelé a kolegové,. Na Vaše přání zařazujeme do sortimentu nový rozměr revizního otvoru pro krby a kamna GRENACONTROL 4x . Tyto šamotové revizní otvory jsou vyráběny lisováním polosuché šamotové speciálně upravené směsi. Kč 39Doporučená MOC vč.

Specifikace produktu (PDF) Přidat do . Kč 32Doporučená MOC vč. Aby dvířka ladila s celou místností, na přání . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vnější průměr: 145mm.


Montážní otvor: 113mm. Průměr otvoru: 102mm. Na základě požadavků Vás našich zákazníků jsme velmi rychle rozšířili . Pro každou činnost, pokud má být hodnocena, musí existovat jasná, přehledná a . R-(se zámkem) se používá přímo do topenišť.


Díky jeho tvaru a systému uzavření se docílí maximální těsnosti bez použití. Vanová a revizní dvířka Pokud se pouštíte do rekonstrukce koupelny a máte v plánu pořídit jinou, než samostatně stojící vanu, budete potřebovat. Protipožární dvířka plní také ochrannou funkci.


Revizní otvor

Při požárech bytových domů je totiž častým jevem rozšíření ohně prostřednictvím bytových stoupaček. Popis výrobku: Univerzální plastová revizní dvířka MKOM o různých rozměrech. Konstrukce: Dvířka jsou vyrobena z profilu PVC s kovovým vystužením a . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Dostupnost: do dne.


Rozměrová řada (mm):, 500x400.

Revizní otvor

Typ revizního otvoru : Na hranaté . Profistavba Produkty Kamna, krby, sporáky, komíny Krby a krbové vložky, stavební materiál Materiály na stavbu krbu Šamoty Litý šamot Ortner - S. TECHNICKÉ PARAMETRY: Hmotnost: kg - náhradní díl. Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej . Představujeme Vám revizní otvor pro krby,. Informace o produktu.


Neviditelný revizní otvor složený z nosné desky z pozinkovaného plechu, PVC rámečku (UV stabilního) a výškově stavitelných magnetů. Image may contain: indoor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky