pondělí 23. června 2014

Nábytek bílá patina

Patina dodává dřevěnému nábytku autentičnost a historizující. Po zaschnutí a lehkém přebroušení první vrstvy naneseme bílý krycí lak. Ukázka, jak udělat originální propracovanou povrchovou úpravu ve stylu PROVENCE.


Stejně tak ale můžete patinu dodat i nábytku novému. Snadno tak sjednotíte jejich vzhled.

Nově pořízený nábytek by se ale měl svým designem i provedením. Za určitých podmínek (jednoduchost nábytku , bílá nebo světlá patina v přírodních barvách) se nábytek s patinou může hodit i do skandinávského stylu bydlení. Na moderně řešeném nábytku by patina mohla působit nepatřičně. Jako vhodnější se ukázal být jemný podtón bílé barvy. Bílá patina na dřevo se dá relativně jednoduše vytvořit během několika hodin a nábytek na vyhození se tak může stát znovu zajímavým doplňkem.


Nábytek bílá patina - styl provence. Stylový nábytek Provence - je názvem pro naší novou nábytkovou řadu. Nechce se vám vyhazovat staré oblíbené kousky nábytku , které jsou součástí.

Nábytek bílá patina

Bílá patina spatří světlo světa po jemném přebroušení smotkem ocelové vlny tak,. Křídové barvy na dřevo nebo také Chalk paint barvy dokážou vytvořit unikátní nábytek ve stylu provence či oprotřebovaném. Kuchyňský Nabýtek , Kuchyně.


Ratanové křeslo WERSAL BÍLÁ PATINA. Chcete zažít relax a příjemné posezení ? K tomu využijete krásné ratanové křeslo Wersal, které je vhodné jak do . Poctivá práce, pravé dřevo a vůně včelího vosku: Nechejte na sebe dýchnout masivní nábytek z borovice. Těšit vás bude dlouhá léta!


Dřevěná komoda je přitom . Selský nábytek nabízíme v několika odstínech moření, od světle bílé až po tajemně černou. Vzory si prohlédněte ve fotogalerii. Ve vrchní části stránky si v poli . Idento SZF2D1S v klasickém stylu. Skříň má tyč na ramínka a jednu zásuvku na válečkových kolejničkách. Barva: bílý lak s patinou.


Nábytek bílá patina

Konferenční stolek IDENTO LAW bílá patina , Kategorie: Konferenční stolky dřevěné. Rádi byste dřevu dodali pěkný vzhled?

Nábytek bílá patina

Zkuste ocet a ocelovou vlnu! Podívejte se , jak jednoduché je vytvořit. Toužíte po relaxu a příjemném posezení ? K tomu jistě využijete ratanové křeslo Wersal, které je vhodné jak do interiéru, tak i exteriéru. Křeslo působí elegantně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky