pátek 1. července 2016

Kuchyňská linka za odvoz

Sklenářství – výroba a dodávky všech typů skel - Skla čirá a zrcadla. Používáme plavené čiré sklo typu Float od tl. NONSTOP sklenářství, zrcadla , skleněné výlohy, akvária, želvária, terária, skleněný nábytek, panoramatická akvária, ornamentní skla, luxfery. Firma se specializuje na opracování plochého skla, zrcadla na míru , bezpečnostní skla, izolační dvojskla, výlohy, berevná skla.


Nebo potřebujete vyrobit akvárium na míru ? Naše služby využívejte v okolí Brno – venkov nebo Vyškov.

Kuchyňská linka za odvoz

Nejčastěji provádíme fazetování u zrcadel. Lacobel - použití - kuchyňské obklady, výplně dveří vestavěných . Výroba zrcadel s fazetou na míru. Rozvoz a montáž v Brně a okolí. Jsou vhodná k nalepení nebo zavěšení do koupelny, chodby nebo jinde v interiérech. Reference, kvalitní zrcadla a odborná montáž, krátké dodací termíny.


Lepíme zrcadla na stěny a do koupelen. Vyrábíme zrcadla na míru , akvária, terária.

Kuchyňská linka za odvoz

Dále se zabýváme výrobou zrcadel , broušením a vrtáním. A-Z sklenářství Brno. Spolupracujeme s architekty. Všechny naše zrcadla posíláme v . Montujeme nábytková skla a zrcadla.


SKLENÁŘSTVÍ A RÁMOVÁNÍ OBRAZŮ A ZRCADEL. Příjem objednávek: Trnkova 9 Brno – Líšeň. Naše sklenářství v Brně nabízí kompletní sklenářské práce a služby.


Přečtěte si více informací o sklenářské výrobě. Najděte dodavatele pro téma zrcadlo na míru. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Poradíte prosím firmu v Brně, která zhotoví dle zadaných rozměrů zrcadlo na zakázku? Zrcadlo na míru - Brno.


Za kladné i negativní reakce . Stránky o firmě Amirro s. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou zrcadel všech velikostí od koupelnových zrcadel až po velké zrcadlové stěny.

Rádi Vás přivítáme v našem showroomu. Máme zde nepřeberné množství obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení a doplňků. Najdete zde i také vzorové koupelny . Prodáváme dekorace do bytu, na zeď a na zahradu.


Kuchyňská linka za odvoz

Zhotovení zrcadel na míru , lepení vitrín, výroba bytových sleněných dopňků, lepení ochranné fólie na zrcadla. Nabízíme zajímavé nástěnné kovové . Tvorba akvárií i terárií všech rozměrů. Mnozí narazili na téma bydleni stavba a rekonstrukce a břidlicové střechy a izolace malby vapenne omitky. Máme bohaté zkušenosti a nabízíme práce zasklívání, lepení zrcadel , výroba a montáž dvojskel, barevná skla do kuchyňských linek a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky