pátek 18. listopadu 2016

Bazar nábytku brno cejl

Nesídlíme na ulici Cejl , ale Komárovská 1 BRNO. Výkup a prodej nábytku a bytového zařízení, vyklizení a likvidace pozustalostí. Náš bazar nábytku a zastavárna je tu už přes 10let. Vyberte si unás zboží se zárukou 14ti dnů na vyzkoušení.


Bazar nábytku brno cejl

Najdete nás v centru Brna na ulici Cejl 33. NÁBYTEK - starožitný i nový. Vykupujeme a prodáváme použitý i nový levný bytový i kancelářský nábytek , spotřebiče, bytové doplňky a starožitnosti v Brně na Palackého třídě.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Nábytek Brno, B V nabídce je momentálně 69. Internetové obchody, e- . Bazary elektro, telekomunikace. Drogerie, papír, domácí potřeby Pavlíková.


Bazar nábytku brno cejl

Provozujeme bazar nábytku a komisního zboží. Kromě nábytku nabízíme i elektrospotřebiče,. Brno , Černá Pole, Provazníkova 40. Nejlevnější nábytek z masivu.


Zabýváme se obory použitý nábytek. Prodej použitého nábytku – kožené sedací soupravy, komody, vitriny, ložnice,. Cejl 3 Brno Zastavárna je již od počátku součástí bazaru.


V našem obchodě Vás rádi obslouží naše zaškolené pracovnice či pracovníci. Milan Janák Brno - Zábrdovice. Dětská židle vhodná k dospělému stolu. Kuchyně a kancelářský nábytek různých cenových . D návrhy kancelářských interiérů , let záruka, typových řad a barevných kombinací. Kancelářský nábytek Hobis, kancelářské židle, kovový nábytek Rigikonferenční nábytek Seattable, krátká dodací lhůta, kvalitní servis.


Výdejní místo se nachází v prodejně nábytek Kába na kraji ulice Sadová. Prodejna Technický bazar na rohu ulic Havelkova a Sobolova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky