úterý 22. listopadu 2016

Latkove lehatko

Latkove lehatko

Látkové lehátko ke koupání Králíčci zelené. Moderní design, kvalitní zpracování, jednoduchá údržba, to vše . Hledáte latkove lehatko do vaničky? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Je to velmi praktický pomocník v péči o. Dětské lehátko Péťa je vyrobeno z hliníkového rámu. Na rám je vypnut textilní potah, který se dá jednoduše stáhnout a vyprat, případně vyměnit za nový.


Popis: prodám látkové lehátko do vaničky,cca 4× použité,bez vad. Najlacnejšie kočíky, autosedačky, všetko pre tehotky a bábätká za najlepšie ceny ! Moderný dizajn, kvalitné spracovanie, jednoduchá údržba, to všetko lehátko ponúka. Klasické lehátko do vaničky s kovovou konstrukcí a bavlněným potahem s různými motivy.


Motivy obrázků mohou být různé dle nabídky výrobce a volbu nelze ovlivnit ! DO POZNÁMKY V OBJEDNÁVCE PROSÍM . Děti - Latkove lehatko bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Happy Green Plážové lehátko. Rojaplast ALICE ZWC-lehátko cappucino.


Latkove lehatko

Možnost záruky ode dne narození miminka, uskladnění . Usnadňuje bezpečné koupání kojence a díky… 1Kč Detail . Lehátko ke koupání kačenka modré. Velmi praktickým pomocníkem pro koupání miminka je látkové lehátko , které miminko nikde netlačí ani nestudí a vy máte obě ruce volné pro mytí. Levné potřeby pro děti, oblečení, hračky, příslušenství PUMPRLÍK. Deti - Latkove lehatko bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Drevené látkové lehátko bez operadla na ruky. Toto je naše základné lehátko. Jedná sa o drevené rozkladacie bukové lehátko s látkovou výplňou.


Latkove lehatko

Hliníkový tvarovaný rám lehátka potažený odolným lakem bílé barvy zabraňuje sjíždění dítěte při koupání. V rámu je natažený látkový sundávací potah ze 100 . Ilustrační foto - obrázky na potazích jsou odlišné, různé barevné kombinace !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky