pondělí 21. listopadu 2016

Výroba nábytku na míru praha

Jsme zakázkové truhlářství s dlouholetou tradicí a sídlem v Praze. Truhlářství, nábytek na míru , truhlářské práce Praha 9. Nabízíme kompletní realizace nábytku na míru včetně vestavěných skříní a nábytku do dětského pokoje. Dále výrobu a montáž kuchyní a skříní na klíč.


VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU do dnů. Vám na míru vyrobí jakýkoliv nábytek. Vyrobíme Vám jakýkoliv nábytek na míru přesně podle Vašich představ. S výrobou nábytku máme dlouholeté zkušenosti, které Vám chceme nabídnout.


Hledáte šikovné truhláře působící v Praze a okolí? Uvažujete o nové šatní skříni na . V Rakousku patří mezi jednu z největších společností v oboru výroby nábytku na míru. V současné době má více než tři desítky prodejen v Evropě. Zakázková výroba nábytku.


Vyrábíme dveře a nábytek na zakázku do domácností a firem. Marysko nábytek na míru. Výroba a montáž šatních a vestavěných skříní dle přání zákazníka. Specializujeme se především na zakázkovou výrobu nábytku.


Dále nabízíme výrobu nábytku do ložnic, . Výroba dřevěného nábytku na míru , vlastní truhlářská výroba nábytku ve dvou truhlárnách. Masivní dřevěné skříně, vestavěné skříně, stoly, postele, a další . Navštivte naší vzorkovou prodejnu v Mešicích u Prahy , kde se můžete. Zajišťujeme také opravy nábytku a jiné truhlářské práce pro klienty z Prahy i středních.


Na zakázku vám vyrobíme jakýkoli atypický nábytek. Na míru vám zhotovíme kuchyně, schodiště, vestavěné skříně a další vybavení, kontaktujte nás. Nabízíme kvalitní výrobu nábytku na míru , vestavěné skříně, šatny, kuchyně a další výrobky z lamina, dýhy i masivu. Poskytneme dopravu i montáž. Naše zakázková výroba nábytku zahrnuje kompletní realizaci od grafického návrhu přes.


Naše návrhářské studio DANY vám připraví originální řešení na míru. Výroba nábytku na zakázku od firmy A-typ je zárukou kvality. Dodáme Vám nábytek na míru přesně dle Vašich přání, potřeb a požadavků! Pokud stavíte dům, či rekonstruujete byt, jistě přemýšlíte o tom, jak vše udělat co nejefektivněji. Naše firma se zabývá zakázkovým truhlářstvím a výrobou nábytku na míru.


Výroba nábytku na míru praha

Vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru , komody a mnoho dalšího. Jsme malá firma rodinného charakteru, která nabízí již let výrobu nábytku na míru. Nábytek a kuchyně na zakázku.


Působíme v Praze a jejím blízkém okolí. Máme bohaté zkušenosti s nábytem na míru pro interiéry všech typů. Mezi naše reference můžeme zařadit výrobu jak nábytku do bytu, tak do kanceláře, . Vestavěné skříně na míru.


Výroba nábytku na míru praha

Dlouholeté zkušenosti, 3D. Patříme k nejdéle fungujícím výrobcům nábytku na míru. Naše dlouholeté zkušenosti s návrhem a výrobou nábytku na míru , především pak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky